Vill du veta vad en
säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

Säkra aluminium- & glaspartier

Entréer är ofta ett riskområde vad gäller säkerheten hos företag. Därför är det extra viktigt att fundera över hur man vill ha det och i vilken säkerhetsklass dom behöver vara.

Dörrar och kringliggande fasad i säkra aluminium- och glaslösningar ger ett öppet intryck och hindrar samtidigt inbrottstjuven.

Vi på Safeguard hjälper er gärna att hitta den bästa lösningen för just ert företag!

Här uppe i norden är det extra viktigt med solljus under vinterhalvåret,
skaffa ett stort aluminium- & glasparti till ert kontor idag!

Kostnadsfri rådgivning av företagslarm

Ring oss på 08-558 038 11 eller använd formuläret

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy    Ett bättre miljöval

    Aluminium är ett väldigt säkert och stabilt material och vi på Safeguard arbetar med produkter som går att integrera med våra övriga säkerhetslösningar. Våra produkter används ofta i utsatta miljöer och hårt klimat så hög kvalitét är ett måste.

    Safeguard levererar starka och stabila konstruktioner som har ett minimalt underhållsbehov för att göra det så bekvämt och enkelt för kund som möjligt. Dessutom har aluminium en lång livslängd vilket minskar miljöbelastningen. Ungefär 75% av allt aluminium som producerats sedan 1880-talet är fortfarande i bruk.

    Visste du att?

    För det första så är snatteri och kundstölder något som sker dagligen i Sverige. För det andra så uppkom stölder och snatteri till 7,9 miljarder 2016 och är enligt Svensk Handel en ökning på 31% sedan 2013. Med kameraövervakning kan man till exempel både minska stöldförsöken och dessutom ha bättre koll över sin verksamhet.