Vill du veta vad en säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

RÄKNA UT PRIS HÄR!

0$

Tack, vi återkommer snarast med kostnadsförslag!

Vad har ni för typ av företag/verksamhet?


Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur många anställda har ni?

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Har ni en säkerhetslösning i dagsläget?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för slags säkerhetslösning?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Ligger er verksamhet inuti eller utanför ett centrum/en galleria?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor är eran lokal?
Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för typ av skydd är ni ute efter?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritetspolicy.

Summary

BeskrivningInformation

MOT EN SÄKRARE VERKSAMHET!

Vill du veta vad ditt brandskydd skulle kosta?

Brandskydd

Dom flesta bränder startas tyvärr för att vi människor begår misstag som beror på att vi stressar, glömmer eller inte känner till vilka risker som kan starta en brand.

Det kan vara bra att se över sitt brandskydd ibland så att allt finns tillgängligt. Ett brandskydd är en relativt billig livförsäkring när olyckan är framme.  Vi kommer gärna ut till er och ger er en kostnadsfri rådgivning och ser över vilket brandskydd som passar er.

Lagstiftningen kring brandskydd skiljer sig åt från verksamhet till verksamhet, vi på SafeGuard hjälper dig hitta en lösning som ger optimal säkerhet.

Vilket brandskydd kräver lokalen

Lagstiftningen kring brandskydd skiljer sig åt från verksamhet till verksamhet, vi på SafeGuard hjälper dig hitta en lösning som ger optimal säkerhet.

En brandlarmanläggning ska upptäcka en brand så snabbt som möjligt så man kan ta till åtgärder för att släcka branden. Här är det viktigt att tekniken fungerar som den ska samt att man har all nödvändig brandutrustning som lokalen kräver.

I vissa typer av byggnader finns det krav på automatiskt brandlarm som t ex vårdanläggningar eller alternativboenden medan andra byggnader bara kräver ett utrymningslarm.
Skillnaden på dessa är att ett automatiskt brandlarm ska upptäcka en brand väldigt tidigt och därav minimera skador då branden kan släckas av personer på plats eller räddningstjänsten medan ett utrymningslarm är utformat för att tömma lokalen så snabbt som möjligt.
Vilket betyder att om ett utrymningslarm går behöver det inte röra sig om en brand. Det kan vara
t ex bombhot, gasutsläpp, syrebrist eller annan fara.

Ring oss på 08-558 038 11 eller låt oss kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning

7 + 3 =

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy

Förebygg brand i lokalen

      Lämna aldrig spisen på utan övervakning

      Ha inte material som kan brinna nära en spis

      Röker du inne? Blöt askan innan du slänger den i soppåsen

      Täck aldrig över element eller annan uppvärmning

      Lampor kan bli väldigt varma, se till att inte ha något brännbart i närheten

      Byt ut trasiga sladdar som kan skapa kortslutning

      Byt ut gamla blinkande ljusrör

      Se till att tända ljus står stadigt och inte nära något brännbar

      Sist men inte minst, släck ljusen när ni lämnar rummet

Visste du att…

Varje år rycker räddningstjänsterna i Sverige ut till omkring 10 000 bränder i byggnader. 60% av insatserna mot byggnadsbränder sker mot bostäder, 20% mot allmänna byggnader och resten mot industrier samt övriga byggnader.

Om oss

SafeGuard är ett mångsidigt företag inom säkerhetsbranschen som ebjuder er en skräddarsydd säkerhetslösning i hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster och produkter till alla sorters företag både stora och små. Med stort engagemang, personlig service och lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda  er en trygg säkerhetslösning.

Vanliga frågor

Vad kostar en säkerhetslösning?

> Det är svårt att ge ett direkt svar då alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Oavsett om det är mekanisk säkerhet som jalusier, galler, aluminium- samt glaspartier eller teknisk skydd som larm, kameror och passersystem så är alla våra säkerhetslösningar anpassade efter just ert behov och säkerhetskrav. Kontakta oss på SafeGuard så hjälper er gärna att välja en lösning som passar just er verksamhet.

Vad för säkerhetskrav har min verksamhet?

> Ditt försäkringsbolag har skrivit i ditt försäkringsbrev vilken larmklass och vilken skyddsklass som gäller för din verksamhet. Larmklass är baserat på hut larmet ska byggas och skyddsklass är baserat på hur det mekaniska skyddet ska vara eller hur den ska förbättras. Larmklass enligt larmklass 1,2,3 och skyddsklass enligt 1,2,3,4.

Vad ingår i mitt avtal hos er?

> Som standard ingår det alltid hårdvara, mjukvara, fri service samt materialgaranti under din avtalsperiod. Det ingår även fria väktaruttryckningar vid A-larm samt utryckning från Sveriges starkaste vaktbolag.

Vad händer när larmet går?

> Vid A-larm, så kallad skarpt larm så kommer väktare att skickas ut för ett yttre samt ett inre rondering. Larmcentralen kommer även att kontakta dig och kolla vad som har hänt och se vilka åtgärder som ska vidtas. Skulle det vara så att du inte skulle svara och en incident har inträffat så kommer väktare alltid ut för att eventuellt skyddstäcka eventuella skador och aktivera larmet igen.

Vi ska flytta. Hur gör vi då?

> Kontakta oss på SafeGuard via mail: info@safeguard.se eller via telefonnummer: 08-558 038 11. Vi tar gärna kontakt med den nya ägaren/ hyresgästen som ska ta över er lokal, så ge oss gärna deras kontaktuppgifter.

Safeguard Logo vit
Stensätravägen 13A
127 39 Skärholmen
Telefon: 08-558 038 11