Dimgenerator skyddar butiker från inbrott

En dimgenerator fyller din lokal med tjock rök på bara några sekunder. Detta innebär att dina värdesaker blir dolda och skyddas i dimman och är näst intill omöjliga att hitta.

Då det är allt svårare för tjuvar att slå till mot banker så har ökningen av inbrott i butiker med stort värde blivit allt vanligare. En dimgenerator som är kopplat till larmet ger en trygghet till företaget och avskräcker tjuven från att göra inbrott.
Röken går relativt snabbt att vädra ut och dom flesta kan fortsätta verksamheten i lokalen lite senare under samma dag utan längre avbrott.

Dimgenerator minskar risken
för stöld med 97%

En färsk marknadsundersökning visar att en dimgenerator är ett av dom bästa säkerhetssystemen om du vill undvika stölder då den snabbt sprutar ut rök i lokalen. På så vis hinner inte tjuven att stjäla några värdesaker innan rummet är täckt av en tjock dimma.

Dimgeneratorn är ett otroligt effektivt skydd som stärker företagares säkerhet. Den är luktfri och skadar varken mat eller produkter i lokalen. Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder en säkerhetslösning som verkligen gör jobbet.