Vill du veta vad en säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

RÄKNA UT PRIS HÄR!

0$

Tack, vi återkommer snarast med kostnadsförslag!

Vad har ni för typ av företag/verksamhet?


Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur många anställda har ni?

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Har ni en säkerhetslösning i dagsläget?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för slags säkerhetslösning?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Ligger er verksamhet inuti eller utanför ett centrum/en galleria?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor är eran lokal?
Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för typ av skydd är ni ute efter?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritetspolicy.

Summary

BeskrivningInformation

MOT EN SÄKRARE VERKSAMHET!

Vill du veta vad din aluminiumdörr skulle kosta?

Aluminiumdörr som förhindrar inbrott

Aluminiumdörr i snygg design. Det är viktigt att ni tänker igenom vad det är för typ av dörr ni vill ha och om det är någon speciell säkerhetsklass som ska gälla. Vi på SafeGuard kan hjälpa er med detta och kommer gärna ut till er och kollar hur vi tillsammans hittar den bästa lösningen.

De flesta inbrott sker under hösten, på vardagar under dagtid. Därför är det viktigt att välja rätt säkerhetsklass och typ av lås. Aluminium som material är mycket stabilt, starkt och säkert material. Dörrarna går även att få med dolda gångjärn som ger ett väldigt elegant intryck. Du slipper även utvändiga kontakter då dessa integreras i ett skalskydd om du tex vill koppla in ett larm eller ett passersystem.

Här uppe i norden är det extra viktigt med solljus under vinterhalvåret, skaffa ett stort aluminium- & glasparti till ert kontor idag! 

Vilken aluminiumdörr ska du välja?

En aluminiumdörr från SafeGuard går att få i alla möjliga färger och storlekar så den passar just ert företag. Självklart går det att välja olika färger på in- och utsidan av dörren. Designa dörren och utforma den med funktioner som ni önskar.

Du slipper att begränsas av standardmått då vi skräddarsyr er dörr helt efter dina önskemål. Lägg tid på din entré då den kommer att välkomna dig i vått och torrt. Vi på SafeGuard erbjuder dig möjligheten att designa din aluminiumdörr precis som du vill ha den. Smart, säkert och stilren design – valet är helt och hållet ditt.

Välisolerade dörrar minskar era driftkostnader och ger bra ljudisolering. Vårt nordiska klimat ställer höga krav på isolerförmågan. Dörren ska hålla vinden och vätan ute samt hålla värmen inne. Dessa dörrar går att få i olika säkerhetsklasser och går att kombinera ihop med flera av våra andra säkerhetslösningar som bland annat passersystem, larm eller kameror. Med dessa funktioner kan du smidigt se vem som står utanför dörren och även välja att öppna den via fjärrstyrning.

Aluminium är ett starkt och stabilt material som går att anpassa till alla sorters verksamheter. Materialet är även väldigt lätt och väger ca en tredjedel av sin motsvarighet i stål. Detta gör det möjligt att även bygga stora entrépartier och ger stor frihet i design. SafeGuard kan hjälpa er med allt från oisolerade innerdörrar till superisolerade ytterdörrar.

Några saker att tänka på
  • Välj något som passar ert företags fasad
  • Ta gärna en dörr som är stilren med tidlös design som håller i många år
  • Undersök om det finns något krav på brand – eller säkerhetsklass
  • Hur ofta används dörren?
  • Är det en dörr som ska sitta på en offentlig byggnad eller bostadshus?
  • Ska dörren ha några funktioner, som att tex öppnas med en knapp?
  • Är ni intresserad av att koppla ihop dörren med något av våra system som tex larm, kameror eller passersystem?

Ring oss på 08-558 038 11 eller låt oss kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning

37 − = 33

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy

Ett bättre miljöval

Aluminium är ett väldigt säkert och stabilt material och vi på SafeGuard arbetar med produkter som går att integrera med våra övriga säkerhetslösningar. Våra produkter används ofta i utsatta miljöer och hårt klimat så hög kvalitét är ett måste.

SafeGuard levererar starka och stabila konstruktioner som har ett minimalt underhållsbehov för att göra det så bekvämt och enkelt för kund som möjligt. Dessutom har aluminium en lång livslängd vilket minskar miljöbelastningen. Ungefär 75% av allt aluminium som producerats sedan 1880-talet är fortfarande i bruk.

Visste du att…

Aluminium är en metall som kan återvinnas till 100% utan att det förlorar någon av sina naturliga egenskaper. I Europa återvinner vi 95% av alla transportfordon, 85% av allt byggmaterial och 42% av alla dryckesburkar. Det återvunna aluminiumet benäms som sekundär aluminium men har kvar samma fysiska egenskaper som det primära aluminiumet.

Om oss

SafeGuard är ett mångsidigt företag inom säkerhetsbranschen som ebjuder er en skräddarsydd säkerhetslösning i hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster och produkter till alla sorters företag både stora och små. Med stort engagemang, personlig service och lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda  er en trygg säkerhetslösning.

Vanliga frågor

Vad kostar en säkerhetslösning?

> Det är svårt att ge ett direkt svar då alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Oavsett om det är mekanisk säkerhet som jalusier, galler, aluminium- samt glaspartier eller teknisk skydd som larm, kameror och passersystem så är alla våra säkerhetslösningar anpassade efter just ert behov och säkerhetskrav. Kontakta oss på SafeGuard så hjälper er gärna att välja en lösning som passar just er verksamhet.

Vad för säkerhetskrav har min verksamhet?

> Ditt försäkringsbolag har skrivit i ditt försäkringsbrev vilken larmklass och vilken skyddsklass som gäller för din verksamhet. Larmklass är baserat på hut larmet ska byggas och skyddsklass är baserat på hur det mekaniska skyddet ska vara eller hur den ska förbättras. Larmklass enligt larmklass 1,2,3 och skyddsklass enligt 1,2,3,4.

Vad ingår i mitt avtal hos er?

> Som standard ingår det alltid hårdvara, mjukvara, fri service samt materialgaranti under din avtalsperiod. Det ingår även fria väktaruttryckningar vid A-larm samt utryckning från Sveriges starkaste vaktbolag.

Vad händer när larmet går?

> Vid A-larm, så kallad skarpt larm så kommer väktare att skickas ut för ett yttre samt ett inre rondering. Larmcentralen kommer även att kontakta dig och kolla vad som har hänt och se vilka åtgärder som ska vidtas. Skulle det vara så att du inte skulle svara och en incident har inträffat så kommer väktare alltid ut för att eventuellt skyddstäcka eventuella skador och aktivera larmet igen.

Vi ska flytta. Hur gör vi då?

> Kontakta oss på SafeGuard via mail: info@safeguard.se eller via telefonnummer: 08-558 038 11. Vi tar gärna kontakt med den nya ägaren/ hyresgästen som ska ta över er lokal, så ge oss gärna deras kontaktuppgifter.

Safeguard Logo vit
Stensätravägen 13A
127 39 Skärholmen
Telefon: 08-558 038 11