Vill du veta vad en säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

RÄKNA UT PRIS HÄR!

0$

Tack, vi återkommer snarast med kostnadsförslag!

Vad har ni för typ av företag/verksamhet?


Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur många anställda har ni?

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Har ni en säkerhetslösning i dagsläget?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för slags säkerhetslösning?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Ligger er verksamhet inuti eller utanför ett centrum/en galleria?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor är eran lokal?
Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för typ av skydd är ni ute efter?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritetspolicy.

Summary

BeskrivningInformation

MOT EN SÄKRARE VERKSAMHET!

Vill du veta vad dina fönster skulle kosta?

Säkra aluminiumfönster

– minst underhåll och mest skydd

Aluminium är ett starkt rostfritt material som växer stadigt i val av fönster. Det är underhållsfritt och går att tillverka i valfri storlek så det passar just ert företags önskemål.

Det är även bättre för miljön då det är återvinningsbart och därmed hållbart. Aluminiumfönster går att anpassa efter alla typer av byggnader stor som liten och är mycket lufttäta och energieffektiva. Detta gör att du får lägre driftkostnader och håller höga ljud ute. Inbyggda isolersteg bryter köldvandringen genom profilen och flerkammarsystem bidrar till bättre isolerförmåga.

Här uppe i norden är det extra viktigt med solljus under vinterhalvåret, skaffa ett stort aluminium- & glasparti till ert kontor idag! 

Vilket fönster ska du välja?

Det finns en del att fundera över och ta ställning till då du vill montera ett fönster. Att välja fönster handlar inte enbart om pris och hur energieffektivt det är. Det handlar även om att välja en stil och material som passar husets karaktär och vilket underhåll ni är vill lägga på fönstret.

Ert fönster från SafeGuard ska hålla i många år framöver och det är viktigt att fundera över vilka funktioner ni vill ha. Fundera tex på vilken placering den ska ha, ska det vara öppningsbar eller fast, vädringsläge, och är det någon speciell inbrottsklass eller eget önskemål på glas som ni vill ha? Vi på SafeGuard kommer gärna ut till er så kan vi tillsammans gå igenom vad som passar ert företag bäst.

   Olika typer av glas
  • Vanligt fönsterglas: Detta är ett vanligt fönsterglas som kan krossas i vassa skärvor, stor risk för personskador.
  • Härdat fönsterglas: Om man endast vill skydda sig mot personskador så räcker det med härdat fönsterglas på in och utsidan. Glaset finfördelas till grusliknande bitar då det krossas, och risken blir då mycket mindre för skärsår.
  • Laminerat fönsterglas: Ett laminerat fönsterglas hänger sig kvar i fönsterbågen då den krossas, och förhindrar på så sett att någon ska falla ut från fönstret. Det här fönstret är bra att ha på lite högre höjder eller för att helt enkelt ha ett säkrare fönster.

Ring oss på 08-558 038 11 eller låt oss kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning

37 − 31 =

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy

Ett bättre miljöval

Aluminium är ett väldigt säkert och stabilt material och vi på SafeGuard arbetar med produkter som går att integrera med våra övriga säkerhetslösningar. Våra produkter används ofta i utsatta miljöer och hårt klimat så hög kvalitét är ett måste.

SafeGuard levererar starka och stabila konstruktioner som har ett minimalt underhållsbehov för att göra det så bekvämt och enkelt för kund som möjligt. Dessutom har aluminium en lång livslängd vilket minskar miljöbelastningen. Ungefär 75% av allt aluminium som producerats sedan 1880-talet är fortfarande i bruk.

Visste du att…

Aluminium är en metall som kan återvinnas till 100% utan att det förlorar någon av sina naturliga egenskaper. I Europa återvinner vi 95% av alla transportfordon, 85% av allt byggmaterial och 42% av alla dryckesburkar. Det återvunna aluminiumet benäms som sekundär aluminium men har kvar samma fysiska egenskaper som det primära aluminiumet.

Om oss

SafeGuard är ett mångsidigt företag inom säkerhetsbranschen som ebjuder er en skräddarsydd säkerhetslösning i hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster och produkter till alla sorters företag både stora och små. Med stort engagemang, personlig service och lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda  er en trygg säkerhetslösning.

Vanliga frågor

Vad kostar en säkerhetslösning?

> Det är svårt att ge ett direkt svar då alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Oavsett om det är mekanisk säkerhet som jalusier, galler, aluminium- samt glaspartier eller teknisk skydd som larm, kameror och passersystem så är alla våra säkerhetslösningar anpassade efter just ert behov och säkerhetskrav. Kontakta oss på SafeGuard så hjälper er gärna att välja en lösning som passar just er verksamhet.

Vad för säkerhetskrav har min verksamhet?

> Ditt försäkringsbolag har skrivit i ditt försäkringsbrev vilken larmklass och vilken skyddsklass som gäller för din verksamhet. Larmklass är baserat på hut larmet ska byggas och skyddsklass är baserat på hur det mekaniska skyddet ska vara eller hur den ska förbättras. Larmklass enligt larmklass 1,2,3 och skyddsklass enligt 1,2,3,4.

Vad ingår i mitt avtal hos er?

> Som standard ingår det alltid hårdvara, mjukvara, fri service samt materialgaranti under din avtalsperiod. Det ingår även fria väktaruttryckningar vid A-larm samt utryckning från Sveriges starkaste vaktbolag.

Vad händer när larmet går?

> Vid A-larm, så kallad skarpt larm så kommer väktare att skickas ut för ett yttre samt ett inre rondering. Larmcentralen kommer även att kontakta dig och kolla vad som har hänt och se vilka åtgärder som ska vidtas. Skulle det vara så att du inte skulle svara och en incident har inträffat så kommer väktare alltid ut för att eventuellt skyddstäcka eventuella skador och aktivera larmet igen.

Vi ska flytta. Hur gör vi då?

> Kontakta oss på SafeGuard via mail: info@safeguard.se eller via telefonnummer: 08-558 038 11. Vi tar gärna kontakt med den nya ägaren/ hyresgästen som ska ta över er lokal, så ge oss gärna deras kontaktuppgifter.

Safeguard Logo vit
Stensätravägen 13A
127 39 Skärholmen
Telefon: 08-558 038 11