Företagslarm
Vill du veta vad en
säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

TA REDA PÅ PRIS

Företagslarm till alla
typer av företag

Kontor – Lager – Bilhandel – Frisörsalong 

Grunden i våra företag och bostadsrättsförenings säkerhetslösning är ett noga utvalt eller specialanpassat företagslarm mot inbrott och skadegörelse. Hos oss får du ett upplägg som är lätthanterligt för alla som ska ha tillgång till lokalerna – och som håller övriga på avstånd.

Med företagslarm från Safeguard kan du känna dig tryggare med att lämna din verksamhet under natten eller under tider som ni inte har öppet. Med oss erbjuder vi helhetslösningar som är anpassade utifrån din verksamhet från installation till åtgärd när larmet går. Kombinera våra effektiva företagslarm med kameraövervakning för att få full kontroll över vad som händer i din frisörsalong, bilhandel eller bostadsrättsförening.

Vi vill kunna erbjuda enkla, smarta och smidiga säkerhetslösningar som du lätt kan hantera, därför ingår det i våra företagslarm en app som gör att du enkelt kan styra ditt företagslarm. Du får även ett larm som är uppkopplat till Sveriges största bevakningsföretag som är bemannat dygnet runt, alla dagar i veckan. När du använder våra företagslarm ingår det även alltid fria utryckningar vid A-larm. 

 

företagslarm
Kameraövervakning

 

Vi ser till att du får den larmklass du behöver

Beorende på vilken verksamhet du driver kan ditt försäkringsbolag ha olika krav för vilken larmklass man måste ha för att er försäkring ska gälla. På Safeguard är vi alltid noga med att kolla vilken särskild larmklass ni behöver beroende på era försäkringskrav

Visste du att?

14700 bostadsinbrott polisanmäldes under 2019. Med företagslarm skyddar du din lokal mot inbrott och skadegörelse. Du kan enkelt se alla händelser direkt via appen i mobilen och kan på så vis ha full koll på ditt företag. 

Vad händer när larmet går?

Med företagslarm och kameraövervakning har du lättare koll på din verksamhet och större chans att få fast inbrottstjuven. Larmcentralen är alltid redo om företagslarmet skulle gå vid inbrottsförsök. Vi har har lång erfarenhet att tolka samt verifiera larmsignaler och bilder från övervakningskameror. Går larmet så analyserar de snabbt situationen och vidtar rätt åtgärder. Skydda din verksamhet redan idag och undvik skadegörelser och inbrott! Med Safeguard håller vi din verksamhet trygg och säker.

När dom verifierat händelsen så kontaktas omedelbart polis, väktare, räddningstjänst eller det som passar vid just er situation.

Genom er kameraövervakning kan vi se vad som hänt och hur tjuven ser ut och vilken flyktväg han tog. På detta sett så har vi ett stort försprång för att hitta rätt person som utfört brottet. Ett företagslarm kan utlösas av rörelsedetektorer, fotodetektorer och magnetkontakter. Magnetkontakterna sätts in i en dörr eller i ett fönster och aktiveras då dessa bryts upp.

Genom vår app så får även du som företag en signal när larmet går. Skulle du även då ha en kameraövervakning så kan du även direkt se vad som händer i din lokal och följa händelsen.

Företagslarm

Med företagslarm från Safeguard får du:

 • Ett larm som är uppkopplat till ett av Sveriges största bevakningsföretag. Bemannad dygnet runt, året runt, alla dagar i veckan.
 • Snabba åtgärder vid inbrott, larm och brand
 • Fria väktarutryckningar vid inbrott.
 • App där du kan styra ditt företagslarm
 • Väktare från ett av Sveriges största bevakningsföretag
 • Heltäckande materialgaranti under avtalstid
 • Fri service

Kostnadsfri rådgivning av företagslarm

Ring oss på 08-558 038 11 eller använd formuläret

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritetspolicy  företagslarm

  Så skyddar du dig mot inbrott

  • Få det att se ut som om du är i lokalen.
   Lämna ljuset på inne och utanför.
  • Dimgenerator skrämmer iväg tjuven med tjock rök på ett fåtal sekunder
  • Det är ett tufft jobb att bryta upp ett jalusi! Med en sådant försvårar du och avskräcker tjuven till att ta sig in i lokalen
  • Ring alltid 112 när du misstänker ett pågående inbrott.
  • Ha bra lås överallt, både på dörrar och fönster. Larm är också bra att ha för att skrämma bort tjuven och bör vara kopplat till larmcentral
  • Var observant i ditt område och hjälp varandra grannar emellan. Tjuvarna kan till exempel klä sig som hantverkare för att smälta in.
  • Kameraövervakning är bra att ha så du kan se vilka som kommer och går i lokalen och chansen är då större att få tag i tjuven

  Det känns tryggt att ha Safeguard som leverantör.
  Utmärkt service, snabb installation
  och trevligt bemötande.

  Björn Apelqvist / Barkarby Hobby

  Jag är jätte nöjd med samarbetet med Safeguard!
  Har anlitat Safeguard för alla våra
  larmväskor som vi har på våra byggställningar

  Gille Sabovic / Gilles Byggställningar

  Det är skönt att jobba med Safeguard! De är smidiga
  och löser det mesta på en gång. Jag brukar känna på mig
  direkt om ett företag är seriöst eller inte och mitt första
  positiva intryck av Safeguard håller. Jag är jättenöjd
  och rekommenderar dem till alla!

  Safah Hendi / 81ans Tobak

  För oss är säkerhet extremt viktigt, och inget att leka med! På Andy’s
  Lekland i Örebro har Safeguard ett helhetsansvar för säkerhetslösningarna.
  För mig var det kompetensen och det personliga engagemanget
  som avgjorde i valet av säkerhetsbolag

  Annelie Johansson / Leos Lekland

  Våra behov av kameraövervakning och det funkar
  verkligen bra. De är professionella och levererar kvalitet, och när
  man behöver hjälp så får man det direkt

  Augin Ataseven /  Fastighetsägare

  Vi hade en massa problem med vårt förra säkerhetsbolag ”så kallat
  storbolag”. På mindre än ett år hade vi tretton inbrott. Lösningen de
  rekommenderat oss räckte inte till och fungerade inte alls. När vi anlitade
  Safeguard så har vi kunnat sova gott på kvällarna

  Fatih Cetinkaya / Lilla Rött

  Valter and the Safeguard team did a fantastic job of helping us to find a solution for securing our bar.
  The jalusi they installed works perfectly and even compliments the decor of the restaurant. Job well done!

  Mark at Hilton

  Vi finns alltid här för dig

  – Rådgivning, installation, service av företagslarm
  Vi kommer gärna ut till er för en kostnadsfri rådgivning där vi tillsammans går igenom era säkerhetsbehov. När vi har gått igenom detta så får ni ett förslag från oss på vilka åtgärder som passar er lokal och försäkringskrav. Om ni sedan är intresserad av ett företagslarm från oss på Safeguard så sköter vi allt med installationen och ni är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor.

  När företagslarmet är installerat så skyddas det av Sveriges största larmcentral. Centralen är alltid redo med specialutbildade larmoperatörer som snabbt kan sätta in de resurser som behövs när larmet går.

  Om larmet går vid inbrott så skickas det alltid ut en väktare kostnadsfritt för att kolla vad som händer i era lokaler. Om situationen kräver mer åtgärder än en väktare så larmar vi även räddningstjänst och polis. Med oss kan ni alltid känna er trygga med att det kommer väktare snabbt till platsen vid eventuellt larm. 

  företagslarm - kostnadsfri rådgivning
  Övervakningskamera
  Gratis rådgivning

  Håll koll på din verksamhet
  via Appen med företagslarm från oss

  Som kund hos oss på Safeguard har du full koll på verksamheten via appen, var du än befinner dig. Du kontrollerar och styr ditt företagslarm eller övervakningskameror var du än är, på jobbet, på resan eller varför inte i hemmet.

  • Larma på eller av ditt larmsystem när du vill, var du vill
   Få ett meddelande när någon larmar på eller av
  • Få ett meddelande om larmet löses ut i lokalen
  • Se vad som händer via er kameraövervakning när du vill
  • Gå in bakåt i tiden och ladda upp sparat material
  företagslarm

  Vad som ingår i ert företagslarm

  • Fria utryckningar vid inbrott. Då larmet går så åker det alltid ut en väktare till ert företag. Samarbete sker alltid med bäst lämpad åtgärd som från polis, väktare och räddningstjänst.
  • Larmcentralen sätter in lämplig åtgärd. Larmcentralen har erfarna specialutbildad personal som dygnet runt är beredd då ett larm utlöses.
  • Krypterad informationsöverföring. All kommunikation mellan larmcentral och larmsystemet sker med krypterad informationsöverföring.
  • Installation. All installation utförs av professionella installatörer för att säkerhetsställa ett säkert fungerande larm.
  • Produktgaranti. Fri materialgaranti under avtalstiden. Skulle produkter sluta att fungera så installerar vi en ny åt er utan kostnad. Det enda som tillkommer är serviceteknikerns framkörningsavgift.
  • Serviceavtal. Fri service och fri support under avtalstiden. Det garanterar att ert larm fungerar som det ska.