Vill du veta vad en
säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

Svenska kvalitéts galler

Våra galler håller mycket hög kvalitet och tillverkas i Sverige. Dom passar lika bra såväl inom- som utomhus och monteras antingen i nischen eller direkt mot väggen. Infästningen av gallergrinden är viktig för att konstruktionen ska stå emot inbrott. Ramen på gallergrinden måste sitta väl förankrad i väggar och golv. Fel monterade galler är bortkastade pengar.

Gallren kan användas i de flesta typer av lokaler utan några större ingrepp i fasaden etc. Grindarna går även att kompletteras med olika former utav lås som beslag, hänglås eller låshus som håller olika typer av säkerhetsklasser.

Visste du att?

Under 2017 anmäldes det 5444 inbrott på arbetsplatser, detta är en ökning med 56% från år 2013. Det visar statistik från Brottsförebyggande rådet. SFF Stöldskyddsföreningen säger att en stor del av stölder och skadegörelse kan undvikas och förebyggas med förebyggande arbete och tydliga rutiner.

Gör det svårt för tjuven med gallergrind

Safeguards iron gate can be a good complement to shutters, or as an alternative to shutters to keep costs down. They can also be used as an extra protection in front of an ordinary door in exposed environments.

Stöter tjuven på en gallergrind framför en dörr så är chansen väldigt stor att den går därifrån. Risken är för stor för tjuven att bli påkommen då det skulle låta alldeles för mycket om han skulle försöka ta sin in. Grannar i närheten skulle snabbt höra vad som händer och troligtvis kontakta polisen.

Vi på Safeguard hjälper er självklart att måttanpassa och välja en utformning som ger största möjliga skydd till just er lokal.

Några saker att tänka på

 • Välj ett galler som passar ert företags fasad
 • Ta gärna ett galler som är stilren med tidlös design som håller i många år
 • Undersök om det finns något krav på brand – eller säkerhetsklass
 • Är det ett galler som ska sitta på en offentlig byggnad eller bostadshus?
 • Är ni intresserad av att koppla ihop dörren med något av våra system som tex larm, kameror eller passersystem?

Kostnadsfri rådgivning av företagslarm

Ring oss på 08-558 038 11 eller använd formuläret

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy  Måttanpassade gallergrindar

  Vi på Safeguard erbjuder er måttanpassade gallergrindar helt efter era egna önskemål. Gallergrinden och galler pulverlackeras i svart som standard, men går att beställas i valfri färg om det önskas från RAL-skalan.

  Även olika utsmyckningar och dekorationer går att göra för att få ett mer estetiskt utseende på ditt galler. Dom kan tillverkas i många olika former beroende på vad ni behöver, och går både att få som fasta och öppningsbara.

  Galler går lika bra att användas tex framför dörren, som grind eller framför ett fönster.

  Visste du att?

  Stål kan återvinnas 100% i ett oändligt antal gånger utan att kvaliteten försämras. Järnatomerna är eviga och genom att smälta om skrot kan man få fram nya stål med nya och ännu bättre egenskaper. Detta gör materialet till ett bra miljöval och gör skillnad för det globala klimatet med ett lågt klimatavtryck