Vill du veta vad en säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

RÄKNA UT PRIS HÄR!

0$

Tack, vi återkommer snarast med kostnadsförslag!

Vad har ni för typ av företag/verksamhet?


Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur många anställda har ni?

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Har ni en säkerhetslösning i dagsläget?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för slags säkerhetslösning?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Ligger er verksamhet inuti eller utanför ett centrum/en galleria?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor är eran lokal?
Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för typ av skydd är ni ute efter?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritetspolicy.

Summary

BeskrivningInformation

MOT EN SÄKRARE VERKSAMHET!

Vill du veta vad din gallergrind skulle kosta?

Svenska kvalitéts galler

Våra galler håller mycket hög kvalitet och tillverkas i Sverige. Dom passar lika bra såväl inom- som utomhus och monteras antingen i nischen eller direkt mot väggen. Infästningen av gallergrinden är viktig för att konstruktionen ska stå emot inbrott. Ramen på gallergrinden måste sitta väl förankrad i väggar och golv. Fel monterade galler är bortkastade pengar.

Gallren kan användas i de flesta typer av lokaler utan några större ingrepp i fasaden etc. Grindarna går även att kompletteras med olika former utav lås som beslag, hänglås eller låshus som håller olika typer av säkerhetsklasser.

Visste du att?

Under 2017 anmäldes det 5444 inbrott på arbetsplatser, detta är en ökning med 56% från år 2013. Det visar statistik från Brottsförebyggande rådet. SFF Stöldskyddsföreningen säger att en stor del av stölder och skadegörelse kan undvikas och förebyggas med förebyggande arbete och tydliga rutiner.

Gör det svårt för tjuven med gallergrind

Gallergrindar från SafeGuard kan vara ett bra komplement till jalusier, eller som ett alternativ istället för jalusier för att hålla nere kostnaden. Dom går även att använda som ett extra skydd framför en vanlig dörr i utsatta miljöer.

Stöter tjuven på en gallergrind framför en dörr så är chansen väldigt stor att den går därifrån. Risken är för stor för tjuven att bli påkommen då det skulle låta alldeles för mycket om han skulle försöka ta sin in. Grannar i närheten skulle snabbt höra vad som händer och troligtvis kontakta polisen.

Vi på SafeGuard hjälper er självklart att måttanpassa och välja en utformning som ger största möjliga skydd till just er lokal.

Några saker att tänka på
  • Välj ett galler som passar ert företags fasad
  • Ta gärna ett galler som är stilren med tidlös design som håller i många år
  • Undersök om det finns något krav på brand – eller säkerhetsklass
  • Är det ett galler som ska sitta på en offentlig byggnad eller bostadshus?
  • Är ni intresserad av att koppla ihop dörren med något av våra system som tex larm, kameror eller passersystem?

Ring oss på 08-558 038 11 eller låt oss kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning

22 + = 32

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy

Måttanpassade gallergrindar

Vi på SafeGuard erbjuder er måttanpassade gallergrindar helt efter era egna önskemål. Gallergrinden och galler pulverlackeras i svart som standard, men går att beställas i valfri färg om det önskas från RAL-skalan.

Även olika utsmyckningar och dekorationer går att göra för att få ett mer estetiskt utseende på ditt galler. Dom kan tillverkas i många olika former beroende på vad ni behöver, och går både att få som fasta och öppningsbara.

Galler går lika bra att användas tex framför dörren, som grind eller framför ett fönster.

Visste du att…

Stål kan återvinnas 100% i ett oändligt antal gånger utan att kvaliteten försämras. Järnatomerna är eviga och genom att smälta om skrot kan man få fram nya stål med nya och ännu bättre egenskaper. Detta gör materialet till ett bra miljöval och gör skillnad för det globala klimatet med ett lågt klimatavtryck

Om oss

SafeGuard är ett mångsidigt företag inom säkerhetsbranschen som ebjuder er en skräddarsydd säkerhetslösning i hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster och produkter till alla sorters företag både stora och små. Med stort engagemang, personlig service och lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda  er en trygg säkerhetslösning.

Vanliga frågor

Vad kostar en säkerhetslösning?

> Det är svårt att ge ett direkt svar då alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Oavsett om det är mekanisk säkerhet som jalusier, galler, aluminium- samt glaspartier eller teknisk skydd som larm, kameror och passersystem så är alla våra säkerhetslösningar anpassade efter just ert behov och säkerhetskrav. Kontakta oss på SafeGuard så hjälper er gärna att välja en lösning som passar just er verksamhet.

Vad för säkerhetskrav har min verksamhet?

> Ditt försäkringsbolag har skrivit i ditt försäkringsbrev vilken larmklass och vilken skyddsklass som gäller för din verksamhet. Larmklass är baserat på hut larmet ska byggas och skyddsklass är baserat på hur det mekaniska skyddet ska vara eller hur den ska förbättras. Larmklass enligt larmklass 1,2,3 och skyddsklass enligt 1,2,3,4.

Vad ingår i mitt avtal hos er?

> Som standard ingår det alltid hårdvara, mjukvara, fri service samt materialgaranti under din avtalsperiod. Det ingår även fria väktaruttryckningar vid A-larm samt utryckning från Sveriges starkaste vaktbolag.

Vad händer när larmet går?

> Vid A-larm, så kallad skarpt larm så kommer väktare att skickas ut för ett yttre samt ett inre rondering. Larmcentralen kommer även att kontakta dig och kolla vad som har hänt och se vilka åtgärder som ska vidtas. Skulle det vara så att du inte skulle svara och en incident har inträffat så kommer väktare alltid ut för att eventuellt skyddstäcka eventuella skador och aktivera larmet igen.

Vi ska flytta. Hur gör vi då?

> Kontakta oss på SafeGuard via mail: info@safeguard.se eller via telefonnummer: 08-558 038 11. Vi tar gärna kontakt med den nya ägaren/ hyresgästen som ska ta över er lokal, så ge oss gärna deras kontaktuppgifter.

Safeguard Logo vit
Stensätravägen 13A
127 39 Skärholmen
Telefon: 08-558 038 11