Vill du veta vad en säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

RÄKNA UT PRIS HÄR!

0$

Tack, vi återkommer snarast med kostnadsförslag!

Vad har ni för typ av företag/verksamhet?


Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur många anställda har ni?

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Har ni en säkerhetslösning i dagsläget?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för slags säkerhetslösning?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Ligger er verksamhet inuti eller utanför ett centrum/en galleria?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor är eran lokal?
Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för typ av skydd är ni ute efter?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritetspolicy.

Summary

BeskrivningInformation

MOT EN SÄKRARE VERKSAMHET!

Vill du veta vad din glasfasad skulle kosta?

Glasfasader för optimalt ljusinsläpp

Glasfasad till sin verksamhet kan vara skillnaden mellan att vara osynlig till att synas. Med en fasad i glas kan du bli den självklara blickpunkten. Vi lovar att era möten med era kunder kommer att bli mycket trevligare och ge mer kreativitet hos personalen. Detta ökar även trivseln och köplusten hos era kunder.

När man talar om inglasning så tänker nog de flesta på att sätta fönster runt altanen eller uterummet. Men inglasning innefattar både stora och små jobb. Vi utför inglasningar på allt från stora fasader till det mindre enskilda kontoret. Kontakta oss gärna på SafeGuard för bokning av en kostnadsfri rådgivning.

Här uppe i norden är det extra viktigt med solljus under vinterhalvåret, skaffa ett stort aluminium- & glasparti till ert kontor idag! 

Glasfasad som håller i generationer

Glasfasaderna är tvåstegs tätad. Detta innebär att den yttre delen av fasaden ska vara regntät och tryckutjämnad. Men det är även viktigt att den är luftad och dränerad så att fukt som kommer in även kan ta sig ut.

Det är samma lufttryck på båda sidorna om det yttre tätningen, detta gör då att vatten inte tar sig in i fasaden vid tex fogar. Då det regnar mycket så är detta extra viktigt då det bildas en vattenhinna som gärna vill tränga sig in i glaset. Det finns även en luft- och diffusionstätning som ska ligga på den varma sidan av väggen. Den här tätningen tar även upp tryckskillnaden mellan inne och ute. Den kan vara av plastfolie eller om det är en betongvägg så utgör betongen i sig en tätning.

Vi på SafeGuard erbjuder er kvalificerade måttanpassade glaslösningar till er fasad. Dom har hög energieffektivitet och är i stilren design, men är även säker mot yttre påverkan. Man kan njuta av utsikten samtidigt som man kalla vinterdagar kan njuta av värmen inomhus. En glasfasad ger ett modernt intryck på er fastighet som håller sig lika fin år efter år med minimalt underhåll.

Vi hjälper alla typer av företag med att konstruera unika lösningar med olika typer av glasfasader för långsiktiga hållbara miljöer. Dessutom kan vi även hjälpa er med anpassat insynsskydd eller andra speciallösningar så det passar just ert företag.

   Varför ska man ha en glasfasad?
  • Modernt och stilrent
  • Maximalt ljusinsläpp
  • Energieffektivt
  • Minimalt underhåll många år framåt
  • Trevlig arbetsmiljö
  • Miljövänliga material
  • Aluminiumram i valfri färg
  • Tvåstegs tätad glasfasad
  • Specialanpassade lösningar

Ring oss på 08-558 038 11 eller låt oss kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning

99 − = 89

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy

Ett bättre miljöval

Aluminium är ett väldigt säkert och stabilt material och vi på SafeGuard arbetar med produkter som går att integrera med våra övriga säkerhetslösningar. Våra produkter används ofta i utsatta miljöer och hårt klimat så hög kvalitét är ett måste.

SafeGuard levererar starka och stabila konstruktioner som har ett minimalt underhållsbehov för att göra det så bekvämt och enkelt för kund som möjligt. Dessutom har aluminium en lång livslängd vilket minskar miljöbelastningen. Ungefär 75% av allt aluminium som producerats sedan 1880-talet är fortfarande i bruk.

Visste du att…

Aluminium är en metall som kan återvinnas till 100% utan att det förlorar någon av sina naturliga egenskaper. I Europa återvinner vi 95% av alla transportfordon, 85% av allt byggmaterial och 42% av alla dryckesburkar. Det återvunna aluminiumet benäms som sekundär aluminium men har kvar samma fysiska egenskaper som det primära aluminiumet.

Om oss

SafeGuard är ett mångsidigt företag inom säkerhetsbranschen som ebjuder er en skräddarsydd säkerhetslösning i hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster och produkter till alla sorters företag både stora och små. Med stort engagemang, personlig service och lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda  er en trygg säkerhetslösning.

Vanliga frågor

Vad kostar en säkerhetslösning?

> Det är svårt att ge ett direkt svar då alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Oavsett om det är mekanisk säkerhet som jalusier, galler, aluminium- samt glaspartier eller teknisk skydd som larm, kameror och passersystem så är alla våra säkerhetslösningar anpassade efter just ert behov och säkerhetskrav. Kontakta oss på SafeGuard så hjälper er gärna att välja en lösning som passar just er verksamhet.

Vad för säkerhetskrav har min verksamhet?

> Ditt försäkringsbolag har skrivit i ditt försäkringsbrev vilken larmklass och vilken skyddsklass som gäller för din verksamhet. Larmklass är baserat på hut larmet ska byggas och skyddsklass är baserat på hur det mekaniska skyddet ska vara eller hur den ska förbättras. Larmklass enligt larmklass 1,2,3 och skyddsklass enligt 1,2,3,4.

Vad ingår i mitt avtal hos er?

> Som standard ingår det alltid hårdvara, mjukvara, fri service samt materialgaranti under din avtalsperiod. Det ingår även fria väktaruttryckningar vid A-larm samt utryckning från Sveriges starkaste vaktbolag.

Vad händer när larmet går?

> Vid A-larm, så kallad skarpt larm så kommer väktare att skickas ut för ett yttre samt ett inre rondering. Larmcentralen kommer även att kontakta dig och kolla vad som har hänt och se vilka åtgärder som ska vidtas. Skulle det vara så att du inte skulle svara och en incident har inträffat så kommer väktare alltid ut för att eventuellt skyddstäcka eventuella skador och aktivera larmet igen.

Vi ska flytta. Hur gör vi då?

> Kontakta oss på SafeGuard via mail: info@safeguard.se eller via telefonnummer: 08-558 038 11. Vi tar gärna kontakt med den nya ägaren/ hyresgästen som ska ta över er lokal, så ge oss gärna deras kontaktuppgifter.

Safeguard Logo vit
Stensätravägen 13A
127 39 Skärholmen
Telefon: 08-558 038 11