Vill du veta vad en
säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

Glasfasader för optimalt ljusinsläpp

Glasfasad till sin verksamhet kan vara skillnaden mellan att vara osynlig till att synas. Med en fasad i glas kan du bli den självklara blickpunkten. Vi lovar att era möten med era kunder kommer att bli mycket trevligare och ge mer kreativitet hos personalen. Detta ökar även trivseln och köplusten hos era kunder.

När man talar om inglasning så tänker nog de flesta på att sätta fönster runt altanen eller uterummet. Men inglasning innefattar både stora och små jobb. Vi utför inglasningar på allt från stora fasader till det mindre enskilda kontoret. Kontakta oss gärna på Safeguard för bokning av en kostnadsfri rådgivning.

Här uppe i norden är det extra viktigt med solljus under vinterhalvåret, skaffa ett stort aluminium- & glasparti till ert kontor idag!

Glasfasad som håller i generationer

Glasfasaderna är tvåstegs tätad. Detta innebär att den yttre delen av fasaden ska vara regntät och tryckutjämnad. Men det är även viktigt att den är luftad och dränerad så att fukt som kommer in även kan ta sig ut.

Det är samma lufttryck på båda sidorna om det yttre tätningen, detta gör då att vatten inte tar sig in i fasaden vid tex fogar. Då det regnar mycket så är detta extra viktigt då det bildas en vattenhinna som gärna vill tränga sig in i glaset. Det finns även en luft- och diffusionstätning som ska ligga på den varma sidan av väggen. Den här tätningen tar även upp tryckskillnaden mellan inne och ute. Den kan vara av plastfolie eller om det är en betongvägg så utgör betongen i sig en tätning.

Vi på Safeguard erbjuder er kvalificerade måttanpassade glaslösningar till er fasad. Dom har hög energieffektivitet och är i stilren design, men är även säker mot yttre påverkan. Man kan njuta av utsikten samtidigt som man kalla vinterdagar kan njuta av värmen inomhus. En glasfasad ger ett modernt intryck på er fastighet som håller sig lika fin år efter år med minimalt underhåll.

Vi hjälper alla typer av företag med att konstruera unika lösningar med olika typer av glasfasader för långsiktiga hållbara miljöer. Dessutom kan vi även hjälpa er med anpassat insynsskydd eller andra speciallösningar så det passar just ert företag.

Varför ska man ha en glasfasad?

 • Modernt och stilrent
 • Maximalt ljusinsläpp
 • Energieffektivt
 • Minimalt underhåll många år framåt
 • Trevlig arbetsmiljö
 • Miljövänliga material
 • Aluminiumram i valfri färg
 • Tvåstegs tätad glasfasad
 • Specialanpassade lösningar

Kostnadsfri rådgivning av företagslarm

Ring oss på 08-558 038 11 eller använd formuläret

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy  Ett bättre miljöval

  Aluminium är ett väldigt säkert och stabilt material och vi på Safeguard arbetar med produkter som går att integrera med våra övriga säkerhetslösningar. Våra produkter används ofta i utsatta miljöer och hårt klimat så hög kvalitét är ett måste.

  Safeguard levererar starka och stabila konstruktioner som har ett minimalt underhållsbehov för att göra det så bekvämt och enkelt för kund som möjligt. Dessutom har aluminium en lång livslängd vilket minskar miljöbelastningen. Ungefär 75% av allt aluminium som producerats sedan 1880-talet är fortfarande i bruk.

  Visste du att?

  Aluminium är en metall som kan återvinnas till 100% utan att det förlorar någon av sina naturliga egenskaper. I Europa återvinner vi 95% av alla transportfordon, 85% av allt byggmaterial och 42% av alla dryckesburkar. Det återvunna aluminiumet benäms som sekundär aluminium men har kvar samma fysiska egenskaper som det primära aluminiumet.