Vill du veta vad en
säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

Släpp in naturen med glastak

Glastak från Safeguard ger ett maximalt ljusinsläpp och kan bli den självklara blickpunkten på din fastighet.

Vi hjälper er med måttanpassade lösningar i mycket hög kvalitet så det passar just er verksamhet. Dom byggs i en stilren design med ett modernt intryck som är mycket säker för yttre påverkan. Du kan nu sitta inne i värmen och njuta av den fina utsikten genom ditt glastak. Ett glastak ger ett modernt intryck som håller sig fint år efter år med minimalt underhåll. Detta förstärker även den härliga utekänslan och ger en rogivande miljö att vara i.

Vi hjälper er med unika lösningar som passar just er verksamhet.

Här uppe i norden är det extra viktigt med solljus under vinterhalvåret, skaffa ett stort aluminium- & glasparti till ert kontor idag!

Glastak skapar arbetsmiljö och köplust

Lokalen känns öppnare och trevligare då ni får högre ljusinsläpp till er fastighet. Detta gör att era medarbetare blir mer kreativa och era kunder får högre köplust i era butiker.

Att ha glasfasader och glastak blir allt mer populärt då vi ser att det ger hög trivselfaktor och vi känner oss mer som ett med naturen. Glas har tidigare bara används i fönster, men finns nu i alla möjliga typer av utföranden. Glas är ett mycket pålitligt material och utvecklingen har gått snabbt framåt och är nu ett självklart val i byggindustrin. Fler och fler ser fördelarna med glaspartier och är nu ett hett alternativ till andra byggmetoder.

Varför ska man ha ett glastak?

 • Modernt och stilrent
 • Maximalt ljusinsläpp
 • Minimalt underhåll många år framåt
 • Trevlig arbetsmiljö
 • Miljövänliga material
 • Aluminiumram i valfri färg
 • Specialanpassade lösningar som passar just er verksamhet och lokal.
 • Energieffektivt

Material som håller i många generationer

Glastak från Safeguard är tvåstegs tätad. Detta innebär att den yttre delen av fasaden ska vara regntät och tryckutjämnad. Men det är även viktigt att den är luftad och dränerad så att fukt som kommer in även kan ta sig ut.

Det är samma lufttryck på båda sidorna om det yttre tätningen, detta gör då att vatten inte tar sig in i fasaden vid tex fogar. Då det regnar mycket så är detta extra viktigt då det bildas en vattenhinna som gärna vill tränga sig in i glaset. Det finns även en luft- och diffusionstätning som ska ligga på den varma sidan av väggen. Den här tätningen tar även upp tryckskillnaden mellan inne och ute. Den kan vara av plastfolie eller om det är en betongvägg så utgör betongen i sig en tätning. Alla glastak har en aluminiumram i högsta kvalitet. Aluminium är ett starkt, stabilt, lätt och rostfritt material som kräver minimalt i underhåll. Detta gör att ert glastak kommer att hålla sig fint i många år framöver.

Ring oss på 08-558 038 11

eller låt oss kontakta dig för
en kostnadsfri rådgivning

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy  Ett bättre miljöval

  Aluminium är ett väldigt säkert och stabilt material och vi på Safeguard arbetar med produkter som går att integrera med våra övriga säkerhetslösningar. Våra produkter används ofta i utsatta miljöer och hårt klimat så hög kvalitét är ett måste.

  Safeguard levererar starka och stabila konstruktioner som har ett minimalt underhållsbehov för att göra det så bekvämt och enkelt för kund som möjligt. Dessutom har aluminium en lång livslängd vilket minskar miljöbelastningen. Ungefär 75% av allt aluminium som producerats sedan 1880-talet är fortfarande i bruk.

  Visste du att?

  Aluminium är en metall som kan återvinnas till 100% utan att det förlorar någon av sina naturliga egenskaper. I Europa återvinner vi 95% av alla transportfordon, 85% av allt byggmaterial och 42% av alla dryckesburkar. Det återvunna aluminiumet benäms som sekundär aluminium men har kvar samma fysiska egenskaper som det primära aluminiumet.