Vill du veta vad en
säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

Jalusi

Jalusier är ett klassiskt inbrottsskydd för bland annat restauranger och butikslokaler, dom fungerar lika bra för alla verksamheter med entréer i gatuplan, stora glaspartier etc.

Med hjälp en fjärrkontroll eller nyckel kan en jalusi enkelt rullas upp och ner. De kan monteras både utomhus och inomhus, och skärma av en viss del av lokalen eller hela entrén.

Jalusierna finns i många versioner och Safeguard hjälper er att anpassa storleken efter just din lokal. Den går även att få i olika kulörer enligt RAL- skalan så den passar er verksamhet. Vi hjälper dig hitta en jalusi som både ser snyggt ut och som håller inbrottstjuven ute.

Visste du att?

Under 2019 anmäldes 43 400 stölder från butik, vilket är en ökning med 3 procent sedan 2018. 

Med ett Jalusi skyddar du din lokal mot inbrott och skadegörelse och försvårar för tjuven att ta sig in i fastigheten.

Vad finns det för Jalusier?

Rulljalusi finns både oklassade och certifierade i säkerhetsklass 3 och 4 enligt den europeiska säkerhetsstandarden ENV 1627. Alla jalusier tillverkas i Sverige och vi kan erbjuda dig en konkurrenskraftig paketlösning.

Här förklarar vi skillnaden mellan de olika säkerhetsklasserna, och vi hjälper er självklart att hitta vad som passar just er verksamhet och säkerhetskrav.

Oklassade rulljalusier.

Här finns det inga krav ur inbrottsskyddssynpunkt

Säkerhetsklass 3.

Jalusi som stoppar dom mindre och vanligaste inbrottstjuvarna med kofot eller liknande. 600kg tryck över lås, och 300kg tryck mot hörn. Provtid 5 min

Säkerhetsklass 4.

Här är tjuven mer erfaren och har bättre koll på vad han gör. Använder utrustning som yxa, kofot, borrmaskin, bågfil och plåtsax mm. 1000kg tryck över lås, och 600kg tryck över hörn. Provtid 10 min

Rulljalusier levereras som standard i naturanodiserade aluminiumprofiler. Den kan monteras både ut eller invändigt med front eller nischmontage och med en 230 V tubmotor, och om det önskas så kan motorn täckas med en kåpa.

Motorn låser alltid jalusi i stängt läge.Två stycken jalusilås levereras alltid till säkerhetsjalusi i säkerhetsklass 3 och 4. Det går även att få ett rulljalusi i säkerhetsklass 3 där varannan profil är heltäckande om du önskar att få lite mer genomsikt.

En heltäckande speciallamell levereras alltid till säkerhetsjalusi i säkerhetsklass 4.

Kostnadsfri rådgivning av företagslarm

Ring oss på 08-558 038 11 eller använd formuläret

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy  Håll koll på din verksamhet
  via Appen

  Som kund hos oss på Safeguard har du full koll på verksamheten via appen, var du än befinner dig. Du kontrollerar och styr ditt larm eller kameror var du än är, på jobbet, på resan eller varför inte hemma.

  • Larma på eller av ditt larmsystem när du vill, var du vill
   Få ett meddelande när någon larmar på eller av
  • Få ett meddelande om larmet löses ut i lokalen
  • Se vad som händer via er kameraövervakning när du vill
  • Gå in bakåt i tiden och ladda upp sparat material

  Vad ingår i ert företagslarm

  • Fria utryckningar vid inbrott. Då larmet går så åker det alltid ut en väktare till ert företag. Samarbete sker alltid med bäst lämpad åtgärd som från polis, väktare och räddningstjänst.
  • Larmcentralen sätter in lämplig åtgärd. Larmcentralen har erfarna specialutbildad personal som dygnet runt är beredd då ett larm utlöses.
  • Krypterad informationsöverföring. All kommunikation mellan larmcentral och larmsystemet sker med krypterad informationsöverföring.
  • Installation. All installation utförs av professionella installatörer för att säkerhetsställa ett säkert fungerande larm.
  • Produktgaranti. Fri materialgaranti under avtalstiden. Skulle produkter sluta att fungera så installerar vi en ny åt er utan kostnad. Det enda som tillkommer är serviceteknikerns framkörningsavgift.
  • Serviceavtal. Fri service och fri support under avtalstiden. Det garanterar att ert larm fungerar som det ska.