Vill du veta vad en säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

RÄKNA UT PRIS HÄR!

0$

Tack, vi återkommer snarast med kostnadsförslag!

Vad har ni för typ av företag/verksamhet?


Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur många anställda har ni?

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Har ni en säkerhetslösning i dagsläget?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för slags säkerhetslösning?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Ligger er verksamhet inuti eller utanför ett centrum/en galleria?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor är eran lokal?
Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för typ av skydd är ni ute efter?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritetspolicy.

Summary

BeskrivningInformation

MOT EN SÄKRARE VERKSAMHET!

Vill du veta vad din kameraövervakning skulle kosta?

Kameraövervakning

Kameraövervakning får användas för att förebygga, avslöja samt utreda brott och skadegörelse i eller utanför din lokal eller verksamhet.

Här finns lagstiftning att väga in, liksom frågor om etik och integritet. Vi kan guida dig till en både säker och ansvarsfull lösning, och står sedan för allt från installation till tekniskt underhåll.

Den digitala tekniken har inneburit flexiblare kamerasystem, bättre bildkvalitet och lägre priser. Det kamerorna registrerar kan visas i realtid på monitor, spelas in och sparas digitalt och dessutom fjärrövervakas via nätet.

Kontakta oss på SafeGuard så kommer vi gärna ut och ger er en kostnadsfri rådgivning.

Visste du att?

Snatteri och kundstölder är något som sker dagligen i Sverige. Enligt Svensk Handel uppkom stölder och snatteri till 7,9 miljarder 2016, det är en ökning på 31% sedan 2013. Med kameraövervakning kan man både minska stöldförsöken samt ha bättre koll över sin verksamhet.

Talkamera

Väktare på väg, lämna omedelbart platsen.”

Vad menar vi med då Tal-Kamera?

Det finns ett smart sätt att hejda tjuven innan skadan skett med en högtalarfunktion kopplad till kamerorna.

När kameran reagerar på något skickas ett larm med live uppkoppling till Larmcentralen. Genom högtalare kan då larmoperatören tala om för gärningsmannen att han eller hon är iakttagen och att åtgärd vidtas.

Många gånger är detta en tillräcklig åtgärd för att avstyra brott och att få tjuven att lämna platsen.

Ring oss på 08-558 038 11 eller låt oss kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning

28 − 26 =

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy

Håll koll på din verksamhet via Appen

Som kund hos oss på SafeGuard har du full koll på verksamheten via appen, var du än befinner dig. Du kontrollerar och styr ditt larm eller kameror var du än är, på jobbet, på resan eller varför inte hemma.

Med appen kan du se vad som händer på företaget då du inte är där. Du kan larma på och av när du vill och alltid se vilka som kommer och går till lokalen. Du kan även gå in bakåt i tiden och ladda upp inspelat material.

Larmappen är enkel att använda för alla behöriga, och med några få knapptryckningar använder du de funktioner som finns. Om du vill kan du även få push-notiser (Meddelanden i telefonen) så fort någon larmar på eller av.

Vad ingår i ert företagslarm

  • Fria utryckningar vid inbrott. Då larmet går så åker det alltid ut en väktare till ert företag. Samarbete sker alltid med bäst lämpad åtgärd som från polis, väktare och räddningstjänst.
  • Larmcentralen sätter i lämplig åtgärd. Larmcentralen har erfarna specialutbildad personal som dygnet runt är beredd då ett larm utlöses.
  • Krypterad informationsöverföring. All kommunikation mellan larmcentral och larmsystemet sker med krypterad informationsöverföring.
  • Installation. All installation utförs av professionella installatörer för att säkerhetsställa ett säkert fungerande larm.
  • Produktgaranti. Fri materialgaranti under avtalstiden. Skulle produkter sluta att fungera så installerar vi en ny åt er utan kostnad. Det enda som tillkommer är serviceteknikerns framkörningsavgift.
  • Serviceavtal. Fri service och fri support under avtalstiden. Det garanterar att ert larm fungerar som det ska.

Om oss

SafeGuard är ett mångsidigt företag inom säkerhetsbranschen som ebjuder er en skräddarsydd säkerhetslösning i hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster och produkter till alla sorters företag både stora och små. Med stort engagemang, personlig service och lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda  er en trygg säkerhetslösning.

Vanliga frågor

Vad kostar en säkerhetslösning?

> Det är svårt att ge ett direkt svar då alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Oavsett om det är mekanisk säkerhet som jalusier, galler, aluminium- samt glaspartier eller teknisk skydd som larm, kameror och passersystem så är alla våra säkerhetslösningar anpassade efter just ert behov och säkerhetskrav. Kontakta oss på SafeGuard så hjälper er gärna att välja en lösning som passar just er verksamhet.

Vad för säkerhetskrav har min verksamhet?

> Ditt försäkringsbolag har skrivit i ditt försäkringsbrev vilken larmklass och vilken skyddsklass som gäller för din verksamhet. Larmklass är baserat på hut larmet ska byggas och skyddsklass är baserat på hur det mekaniska skyddet ska vara eller hur den ska förbättras. Larmklass enligt larmklass 1,2,3 och skyddsklass enligt 1,2,3,4.

Vad ingår i mitt avtal hos er?

> Som standard ingår det alltid hårdvara, mjukvara, fri service samt materialgaranti under din avtalsperiod. Det ingår även fria väktaruttryckningar vid A-larm samt utryckning från Sveriges starkaste vaktbolag.

Vad händer när larmet går?

> Vid A-larm, så kallad skarpt larm så kommer väktare att skickas ut för ett yttre samt ett inre rondering. Larmcentralen kommer även att kontakta dig och kolla vad som har hänt och se vilka åtgärder som ska vidtas. Skulle det vara så att du inte skulle svara och en incident har inträffat så kommer väktare alltid ut för att eventuellt skyddstäcka eventuella skador och aktivera larmet igen.

Vi ska flytta. Hur gör vi då?

> Kontakta oss på SafeGuard via mail: info@safeguard.se eller via telefonnummer: 08-558 038 11. Vi tar gärna kontakt med den nya ägaren/ hyresgästen som ska ta över er lokal, så ge oss gärna deras kontaktuppgifter.

SafeGuard
Stensätravägen 13A
127 39 Skärholmen

Telefon: 08-558 038 11

Mail: info@safeguard.se

Öppettider: 08:00-17:00