Vill du veta vad en
säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

Larmbågar

Larmbågar skyddar din butik från stölder. I dag sätter vi varularm på dom flesta produkter som vi har i butiken. Det kan vara allt från larmbrickor som sätts på tex kläder till etiketter som sitter på parfymer. Dessa larm sätter igång en siren när en larmad vara passerar larmbågarna vid utgången. I vissa butiker är snatteri väldigt vanligt som bland annat guldbutiker, tobaksbutiker och andra butiker med högt värde.

Larmbågar från Safeguard går att få i en mängd olika utföranden för att passa just ert behov. Samma sak gäller för de brickor och etiketter som varorna märks med. Bågarna kan dessutom kompletteras med utrustning som magnet- eller metalldetektor som avslöjar stulna larmavtagare, preparerade väskor mm.

Visste du att?

14700 bostadsinbrott polisanmäldes under 2019. Med företagslarm skyddar du din lokal mot inbrott och skadegörelse. Du kan enkelt se alla händelser direkt via appen i mobilen och kan på så vis ha full koll på ditt företag. 

Kundräknare

Safeguard kan även erbjuda er larmbågar med kundräknare. Dessa har flera givare inbyggda för att med hög noggrannhet kunna räkna ert kundantal.

Kundräknare kan skilja mellan inkommande och utgående besökare. Detta gör även så att du praktiskt taget eliminerar oavsiktliga larm från kunder som bär på butikens produkter nära larmbågarna. Vill du ha en ännu säkrare lösning så kan vi på SafeGuard även komplettera er anläggning med övervakningskameror. Då har vi även bild och video som bevismaterial vid eventuella stölder i butiken. Eller om tjuven lyckas fly från platsen så finns materialet sparat och det blir lättare att hitta den som gjort brottet.

Kostnadsfri rådgivning av företagslarm

Ring oss på 08-558 038 11 eller använd formuläret

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy  Håll koll på din verksamhet
  via Appen

  Som kund hos oss på SafeGuard har du full koll på verksamheten via appen, var du än befinner dig. Du kontrollerar och styr ditt larm eller kameror var du än är, på jobbet, på resan eller varför inte hemma.

  • Larma på eller av ditt larmsystem när du vill, var du vill
   Få ett meddelande när någon larmar på eller av
  • Få ett meddelande om larmet löses ut i lokalen
  • Se vad som händer via er kameraövervakning när du vill
  • Gå in bakåt i tiden och ladda upp sparat material

  Vad ingår i ert företagslarm

  • Fria utryckningar vid inbrott. Då larmet går så åker det alltid ut en väktare till ert företag. Samarbete sker alltid med bäst lämpad åtgärd som från polis, väktare och räddningstjänst.
  • Larmcentralen sätter in lämplig åtgärd. Larmcentralen har erfarna specialutbildad personal som dygnet runt är beredd då ett larm utlöses.
  • Krypterad informationsöverföring. All kommunikation mellan larmcentral och larmsystemet sker med krypterad informationsöverföring.
  • Installation. All installation utförs av professionella installatörer för att säkerhetsställa ett säkert fungerande larm.
  • Produktgaranti. Fri materialgaranti under avtalstiden. Skulle produkter sluta att fungera så installerar vi en ny åt er utan kostnad. Det enda som tillkommer är serviceteknikerns framkörningsavgift.
  • Serviceavtal. Fri service och fri support under avtalstiden. Det garanterar att ert larm fungerar som det ska.