Vill du veta vad en
säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

Mekaniska skydd

Mekaniskt inbrottsskydd är alla de olika skydd som kan monteras för att göra det svårare för obehöriga att bryta sig in t.ex gallergrind, pollare, säkerhetsdörr och säkerhetsport.

Entréer är ofta ett riskområde vad gäller säkerheten hos företag. Därför är det viktigt att tänka över hur man vill ha det och i vilken säkerhetsklass man behöver. Safeguard hjälper er gärna att hitta den bästa lösningen för just ert företag!

Under 2017 anmäldes det 5444 inbrott på arbetsplatser, detta är en ökning med 56% från år 2013. Det visar statistik från Brottsförebyggande rådet. SFF Stöldskyddsföreningen säger att en stor del av stölder och skadegörelse kan undvikas och förebyggas med förebyggande arbete och tydliga rutiner.

Kostnadsfri rådgivning av företagslarm

Ring oss på 08-558 038 11 eller använd formuläret

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy    Ett bättre miljöval

    Stål och aluminium som vi använder i våra mekaniska skydd är ett väldigt säkra och stabila material. Vi på Safeguard arbetar med produkter som går att integrera med våra övriga säkerhetslösningar som larm, kameraövervakning och passersystem. Våra produkter används ofta i utsatta miljöer och hårt klimat så hög kvalitét är ett måste.

    Safeguard levererar starka och stabila konstruktioner som har ett minimalt underhållsbehov för att göra det så bekvämt och enkelt för kund som möjligt. Dessutom går materialen att återvinna så vi kan använda samma material flera gånger om.

    Visste du att?

    För det första så är snatteri och kundstölder något som sker dagligen i Sverige. För det andra så uppkom stölder och snatteri till 7,9 miljarder 2016 och är enligt Svensk Handel en ökning på 31% sedan 2013. Med kameraövervakning kan man till exempel både minska stöldförsöken och dessutom ha bättre koll över sin verksamhet.