Safeguard går igenom sina olika larm och säkerhetslösningar med kunder i Stockholm

Nyckelfri säkerhet: Passersystem med passerbrickor

Att hantera nycklar kan vara besvärligt och osäkert, särskilt när det kommer till företag och bostadsrättsföreningar med många användare och behov av att ge tillfälliga åtkomsträttigheter. Men med ett passersystem från Safeguard kan ni säga adjö till bekymret med nycklar och istället välkomna en bekväm och säker lösning – passerbrickor.
Genom att använda passerbrickor istället för traditionella nycklar kan ni enkelt administrera och kontrollera åtkomsten till er verksamhet. Om en bricka tappas bort eller hamnar i fel händer kan ni enkelt tilldela en ny bricka och spärra den gamla. Ni slipper därmed kostnader och besvär med att byta lås och tillverka nya nycklar, samtidigt som ni sparar tid och pengar som kan investeras i att utveckla er verksamhet.
Safeguards passersystem erbjuder en unik systemuppbyggnad och en rad innovativa funktioner. Det är ett system som inte kräver någon separat server eller dator för drift, och ingen licenshantering behövs eftersom allt är inbyggt i systemet. Administreringen av passersystemet görs smidigt via valfri webbläsare.

Här är några fördelar med passersystem från Safeguard:

  • Passerbricka istället för nycklar: Med passerbrickor får varje användare en unik identifierare istället för att bära på fysiska nycklar. Det är enklare och bekvämare att hantera och minskar risken för att nycklar hamnar i fel händer.

  • Säkrare än nycklar: Om en passerbricka tappas bort eller stjäls kan ni snabbt och enkelt spärra den och tilldela en ny. Det ger er en betydligt högre säkerhetsnivå jämfört med traditionella nycklar.

  • Allt-i-ett-lösning: Med passersystemet från Safeguard får ni inte bara en passerbricka, utan även möjlighet att integrera porttelefon, kodlås och postens IR i samma lästerminal. Det ger en smidig och komplett lösning för er verksamhet.

  • Enkel administrering via webbläsare: Passersystemet kan enkelt administreras via valfri webbläsare. Det gör att ni kan hantera åtkomsträttigheter och ändra inställningar på ett bekvämt sätt.

  • Flexibel utbyggnad: Passersystemet kan byggas ut från att täcka en enda dörr till att omfatta upp till 1000 dörrar. Det ger er flexibilitet att anpassa systemet efter era behov.

  • Smidig bokning av gemensamma lokaler: Med passersystemet kan ni enkelt boka och hantera åtkomst till gemensamma lokaler som tvättstuga eller föreningslokal. Det underlättar för både er och era användare.

  • Inbyggt veckotidur: Passersystemet har ett inbyggt veckotidur som låter er enkelt schemalägga åtkomsträttigheter och låstider för olika koder och dörrar. Det ställer även automatiskt om till sommar- eller vintertid.

  • Tydlig kommunikation: Passersystemet har inbyggda högtalare som kan ge talande instruktioner om hur man byter PIN-koder eller hur man passerar en dörr. All information visas även tydligt på passersystemets display.

  • Larmfunktion: Passersystemet ger er möjlighet att enkelt slå på och av larmet. Ni får både ett talmeddelande och utförlig textvisning på passersystemet.

Med Safeguards passersystem får ni en säker och bekväm lösning för att hantera åtkomsten till er verksamhet. Byt ut gamla nycklar mot elektroniska passerbrickor och upplev fördelarna med en smidig och flexibel säkerhetslösning. Kontakta oss på Safeguard för att lära er mer om hur passersystem kan passa era specifika behov.