Överordnade system - styr alla dina system

Fyll i vad du önskar här

TA REDA PÅ PRIS

Vad är ett överordnande system?

Ett överordnande system är en perfekt lösning för dig som vill att alla dina befintliga system ska kopplas ihop till en helhet. Från det överordnande systemet kan du styra alla underliggande system från en och samma plattform och kan på så vis även spara både tid och pengar, men framför allt få en tryggare helhetslösning.

Du kanske exempelvis har ett flertal anläggningar där du både har larm, kameraövervakning, passersystem och brandskydd, vore det inte då väldigt smidigt att kunna styra och se vad som händer på en och samma plattform? Det överordnande systemet ligger som ett extra lager ovanpå de anslutna underliggande ystemen, på så vis så ersätter inte systemet någon mjukvara eller hårdvara och riskerar inte att tappa någon funktionalitet i dina befintliga system.

företagslarm

 

Hur fungerar det?

 

Med hjälp av en management-programvarulösning kan du se dina anslutna byggnader på en karta och på distans interagera med de anslutna systemen på ett interaktivt och användarvänligt sätt. Sensorer och kameror kan läggas ut på en grafisk bild av byggnaden och händelser som upptäckts kan kopplas till motsvarande kameror och inspelning.
Du kan spela upp flera kameror samtidigt, vilket gör analysen enkel och tidsbesparande..

Vad är fördelarna med överordnande system

Fördelarna med ett överordnande system är många. Beroende på vad för behov och vad för unika förutsättningar just ni har så kan man smidigt programmera smarta system som hjälper till att hålla koll på dina anläggningar.

Här är några exempel på vad ett överordnat system kan hjälpa till med.

 • Förenkla säkerhetsarbetet med inbrottslarm, passersystem, kamerasystem och brandlarm i samma system.
 • Administrera användare till larm och passersystem från ett ställe.
 • Kunna larma på/av dina anläggningar på distans och även öppna dörrar
 • Se dina kameror dygnet runt samtidigt
 • Förbättra arbetsmiljön
 • Öka tillgängligheten och utveckla användarvänligheten
 • Sänka energikostnaderna och minska klimatpåverkan
 • Stärka säkerheten och få ett tryggare företag

Hantering av flera platser

Har ni flera anläggningar så vill ni säkert kunna administrera användare till exempelvis passersystem och larm från ett ställe? Via en grafisk programvara kunna se om lokalerna är larmade, kunna larma på/av dem på distans. Öppna dörrar, se kameror mm.

Det överordnande systemet möjliggör fjärranvändarhantering i enlighet med GDPR och tillämplig nationell sekretesslagstiftning.

Plug-in moduler som enkelt installeras med ett “klick” i systemet och automatiskt presenteras i administratörsklienten för att smidigt komma igång.

Kontakta oss så kan vi komma ut till er och ge er en kostnadsfri rådgivning. Gör som många andra nöjda kunder hos Safeguard, ta ett kliv framåt och byt till ett passersystem du med.

Kostnadsfri rådgivning om överordnade system

Ring oss på 08-558 038 11 eller använd formuläret

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy  Håll koll på din verksamhet
  via Appen

  Som kund hos oss på Safeguard har du full koll på verksamheten via appen, var du än befinner dig. Du kontrollerar och styr ditt larm eller kameror var du än är, på jobbet, på resan eller varför inte hemma.

  • Larma på eller av ditt larmsystem när du vill, var du vill
   Få ett meddelande när någon larmar på eller av
  • Få ett meddelande om larmet löses ut i lokalen
  • Se vad som händer via er kameraövervakning när du vill
  • Gå in bakåt i tiden och ladda upp sparat material

  Vad ingår i ert företagslarm

  • Fria utryckningar vid inbrott. Då larmet går så åker det alltid ut en väktare till ert företag. Samarbete sker alltid med bäst lämpad åtgärd som från polis, väktare och räddningstjänst.
  • Larmcentralen sätter in lämplig åtgärd. Larmcentralen har erfarna specialutbildad personal som dygnet runt är beredd då ett larm utlöses.
  • Krypterad informationsöverföring. All kommunikation mellan larmcentral och larmsystemet sker med krypterad informationsöverföring.
  • Installation. All installation utförs av professionella installatörer för att säkerhetsställa ett säkert fungerande larm.
  • Produktgaranti. Fri materialgaranti under avtalstiden. Skulle produkter sluta att fungera så installerar vi en ny åt er utan kostnad. Det enda som tillkommer är serviceteknikerns framkörningsavgift.
  • Serviceavtal. Fri service och fri support under avtalstiden. Det garanterar att ert larm fungerar som det ska.