Vad är bättre än en espresso på jobbet? En dubbel espresso. Men för att avnjuta en sådan behöver du först ta dig in till kaffemaskinen. Här kommer passersystem in i bilden. För likt din dubbla espresso har passersystem dubbla fördelar. 

Ett passersystem skyddar dig internt och externt

Ett passersystem är ett digitalt dörrlås med “blipp” – alltså brickor som låser upp dörren. 

Det är ett säkrare alternativ än nycklar. För till skillnad från nycklar kan du spärra brickor om en anställd tappar bort sin. Du kan även ställa in olika koder för olika tidsperioder. Det är perfekt om du vill begränsa vissa personers tillgång till dina lokaler. Så passersystem har dubbel säkerhet, både för yttre och (tyvärr) inre hot. 

Porttelefon

Utöver säkerhetsaspekten är passersystem även praktiska. Via telefonfunktionen är det enkelt att ta emot leveranser och besökare. Det är extra bra om ditt kontor är lokaliserat i en byggnad med andra företag. Du kan snabbt ge besökaren ett “heads up” att ta hissen till våning tre, eller att sätta sig i lobbyn och invänta er. 

Radioläsare

Passersystem kan styra hissar, belysning, grindar och garagedörrar. Det sistnämnda är viktigt för många företag. Om du tar emot många leveranser är det skönt att kunna öppna grindar och dörrar utan att behäva göra det manuellt. Du sparar tid och får en bättre arbetsdag.

Ljudmodul

Har du inbrottslarm på ditt företag? I så fall kan du koppla ihop det med passersystemet för att få en extra tjutande högtalare när larmet aktiveras. Klicka här för att läsa om fler möjliga tilläggsfunktioner. 

Sammanfattning av passersystem

Kort och gott är de:

  • säkrare än nycklar
  • anpassningsbara
  • smidiga.