Vill du veta vad en säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

RÄKNA UT PRIS HÄR!

0$

Tack, vi återkommer snarast med kostnadsförslag!

Vad har ni för typ av företag/verksamhet?


Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur många anställda har ni?

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Har ni en säkerhetslösning i dagsläget?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för slags säkerhetslösning?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Ligger er verksamhet inuti eller utanför ett centrum/en galleria?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor är eran lokal?
Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för typ av skydd är ni ute efter?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritetspolicy.

Summary

BeskrivningInformation

MOT EN SÄKRARE VERKSAMHET!

Vill du veta vad dina pollare skulle kosta?

Pollare

Det finns olika sorters pollare som passar i olika miljöer och vi hjälper er gärna att hitta dom pollare som passar ert behov. Det finns bland annat fasta, gasdrivna, elektromekaniska, hydrauliska samt antiterrorism pollare.

Pollare förhindrar att fordon ska kunna köra in i fastigheten och rekommenderas särskilt till väldigt utsatta fastigheter där det finns bland annat banker, bankomater, flygplatser och köpcentrum. Dom är även lämpliga att ha vid gågator, stadsmiljö och torg där det går mycket människor på dagarna.

 

Visste du att?

Under 2017 anmäldes det 5444 inbrott på arbetsplatser, detta är en ökning med 56% från år 2013. Det visar statistik från Brottsförebyggande rådet. SFF Stöldskyddsföreningen säger att en stor del av stölder och skadegörelse kan undvikas och förebyggas med förebyggande arbete och tydliga rutiner.

Pollare som skydd

Pollare är ett väldigt effektivt skydd som passar i många olika miljöer. Dom går att få i olika varianter för att passar just er verksamhet. Dom är till för att skydda fastigheter mot fordonspassage, olovlig parkering, entréer eller butiksingångar. Pollaren gjuts ned i marken och fungerar som ett fast mekaniskt skydd.

Om ni har behov av höj och sänkbara pollare så erbjuder vi på SafeGuard flera olika modeller. Det finns permanenta till halv/helautomatiska med LED-belysning och högsäkerhetspollare lämpliga för flygplatser och ambassad. Även flyttbara pollare finns tillgängligt och bland annat utryckningsfordon och blir allt vanligare.

Pollare för utomhusbruk och offentlig miljö har ett större användningsområde än man kan tro

» Elektromekaniska pollare

Elektromekaniska pollare är höj- och sänkbara och fungerar som trafikavgränsande för tex allmänna ytor och parkeringsgarage.

Dessa pollare används även där åtkomst behövs till nödutryckningar eller till skötsel av fastigheter. Går att kombinera tillsammans med fasta pollare för att begränsa infarter vid tex parker eller andra allmänna platser.

» Fasta pollare

Fasta pollare är permanenta och används för att begränsa trafiken. Dom är fast i marken och det behövs mekaniskt arbete för att ta bort.

Dom vanligaste platserna som fasta pollar används är tex utanför butiker, banker, köpcentrum där man vill hindra att tjuven åker in i lokalen med bil.

Dom är även väldigt bra och ses ofta vid tex torg, stadsmiljö och gågator för att förhindra trafik att ta sig fram där. Fasta pollare går även att kombineras med nedsänkbara pollare för att kunna släppa fram fordon som har tillträde att ta sig igenom.

Det finns två olika sorters fasta pollare som klassindelas som trafikbegränsning och antiterrorist-skydd.

Sortimentet är lämpligt för både offentliga och privata miljöer.

» Hydrauliska pollare

Höj och sänkbara pollare som används som trafikavgränsande mot mycket frekvent trafik. Dom kräver många cykler för öppning och stängning per dygn.

Dessa används för att begränsa in- och utfart på tex parkeringsgarage, bussgator och andra platser med mycket trafik.

Hydrauliska pollare har hög motståndskraft och det finns varianter som är ett bra allternativ för högre skyddskrav.

» Gasdrivna pollare

Gasdrivna pollare går att höja och sänka och ökar framkomligheten för fordon med tillstånd att ta sig förbi pollarna. Dom går att låsa i högsta läget och går helt att sänka ner i marken.

Dessa används tex för att avgränsa trafiken på cykelbanor och innergårdar. Eller för att kunna öppnas vid nödutryckningar eller vid skottning och annan skötsel av fastigheter.

» Antiterrorism-pollare

Säkerheten i offentliga miljöer är avgörande för att kunna skydda människan och deras egendomar. Pollarna är mycket effektiva och kan stoppa ett 7,5 ton tungt fordon som kör i en hastighet på 80km/tim.

Antiterrorism-pollare är ett terroristskydd för att kunna stoppa bilar i höghastighet och andra fordon som framförs på allmän väg. Dessa pollare ska även kunna stoppa en lastbil på 16 ton i 80km/tim. Men efter en sådan attack så behövs pollarna bytas ut.

  Varför pollare?
  • Du skyddar din fastighet mot att bli förstörd om en bil skulle köra in i lokalen.
  • Dom sitter stadigt fast i marken och är en permanent fast konstruktion.
  • En pelare placerad i en in- eller utgång kan förbättra flödet av människor, vilket kan vara livsavgörande vid en ev utrymning.
  • Pollare finns i en mängd olika utföranden för att passa just där du behöver dom.
  • Pollare går även att få höj- eller sänkbara.

Ring oss på 08-558 038 11 eller låt oss kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning

51 + = 59

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy

Fasta pollare

Fasta pollare är permanenta och används för att begränsa trafiken. Dom är fast i marken och det behövs mekaniskt arbete för att ta bort.

Dom vanligaste platserna som fasta pollar används är tex utanför butiker, banker, köpcentrum där man vill hindra att tjuven åker in i lokalen med bil.

Dom är även väldigt bra och ses ofta vid tex torg, stadsmiljö och gågator för att förhindra trafik att ta sig fram där. Fasta pollare går även att kombineras med nedsänkbara pollare för att kunna släppa fram fordon som har tillträde att ta sig igenom.

Om oss

SafeGuard är ett mångsidigt företag inom säkerhetsbranschen som ebjuder er en skräddarsydd säkerhetslösning i hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster och produkter till alla sorters företag både stora och små. Med stort engagemang, personlig service och lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda  er en trygg säkerhetslösning.

Vanliga frågor

Vad kostar en säkerhetslösning?

> Det är svårt att ge ett direkt svar då alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Oavsett om det är mekanisk säkerhet som jalusier, galler, aluminium- samt glaspartier eller teknisk skydd som larm, kameror och passersystem så är alla våra säkerhetslösningar anpassade efter just ert behov och säkerhetskrav. Kontakta oss på SafeGuard så hjälper er gärna att välja en lösning som passar just er verksamhet.

Vad för säkerhetskrav har min verksamhet?

> Ditt försäkringsbolag har skrivit i ditt försäkringsbrev vilken larmklass och vilken skyddsklass som gäller för din verksamhet. Larmklass är baserat på hut larmet ska byggas och skyddsklass är baserat på hur det mekaniska skyddet ska vara eller hur den ska förbättras. Larmklass enligt larmklass 1,2,3 och skyddsklass enligt 1,2,3,4.

Vad ingår i mitt avtal hos er?

> Som standard ingår det alltid hårdvara, mjukvara, fri service samt materialgaranti under din avtalsperiod. Det ingår även fria väktaruttryckningar vid A-larm samt utryckning från Sveriges starkaste vaktbolag.

Vad händer när larmet går?

> Vid A-larm, så kallad skarpt larm så kommer väktare att skickas ut för ett yttre samt ett inre rondering. Larmcentralen kommer även att kontakta dig och kolla vad som har hänt och se vilka åtgärder som ska vidtas. Skulle det vara så att du inte skulle svara och en incident har inträffat så kommer väktare alltid ut för att eventuellt skyddstäcka eventuella skador och aktivera larmet igen.

Vi ska flytta. Hur gör vi då?

> Kontakta oss på SafeGuard via mail: info@safeguard.se eller via telefonnummer: 08-558 038 11. Vi tar gärna kontakt med den nya ägaren/ hyresgästen som ska ta över er lokal, så ge oss gärna deras kontaktuppgifter.

Safeguard Logo vit
Stensätravägen 13A
127 39 Skärholmen
Telefon: 08-558 038 11