Vill du veta vad en säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

RÄKNA UT PRIS HÄR!

0$

Tack, vi återkommer snarast med kostnadsförslag!

Vad har ni för typ av företag/verksamhet?


Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur många anställda har ni?

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Har ni en säkerhetslösning i dagsläget?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för slags säkerhetslösning?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Ligger er verksamhet inuti eller utanför ett centrum/en galleria?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor är eran lokal?
Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för typ av skydd är ni ute efter?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritetspolicy.

Summary

BeskrivningInformation

MOT EN SÄKRARE VERKSAMHET!

Vill du veta vad din säkerhetsdörr skulle kosta?

Säkerhetsdörr för din trygghet

Säkerhetsdörr från SafeGuard skyddar mot inbrott – och ger dessutom ett skydd mot brand och brandgaser vid brand i trappuppgången. Den vanligaste dödsorsaken i bränder är inte själva branden utan det är röken. Därför är det sedan 2013 lag på att alla nyinstallerade dörrar i trapphus ska vara både brandgastäta och brandklassade.

Är du fastighetsägare eller sitter med i bostadsrättsföreningens styrelse så är det ditt ansvar att se till att er säkerhetsdörr monteras enligt lag. Tänk även på att brevinkast försämrar mot brandgaser och att det då kan vara bättre att använda postbox i trapphuset. En extra bonus med säkerhetsdörr är den bra ljuddämpningen som dörren ger. Säkerhetsdörrarna är tillverkade i kraftig stålplåt och monteras i en karm med stålplåt runtom.

Visste du att?

Under 2017 anmäldes det 5444 inbrott på arbetsplatser, detta är en ökning med 56% från år 2013. Det visar statistik från Brottsförebyggande rådet. SFF Stöldskyddsföreningen säger att en stor del av stölder och skadegörelse kan undvikas och förebyggas med förebyggande arbete och tydliga rutiner.

Fördelar med en säkerhetsdörr från SafeGuard

Foderbildande stålkarm. Detta ersätter träfoder och är vår standard samt är mycket tålig mot stötar och våld

Hård stålkarm. Vi tar bort den gamla karmen och ersätter den med en stålkarm i 1,5 mm stålplåt i hela konstruktionen. Detta är tjockare än de flesta dörrar på marknaden.

Bakkantstappar. I bakkant på dörrbladet sitter det tre fasta tappar som svänger in i karmen när dörren stängs. Detta förhindrar att det går att lyfta av dörrbladet på gångjärnssidan

Svetsade gångjärn i stål. Väldigt starkt material som klarar stor belastning

Mycket kraftig plåt i stål. 1,5 mm stålplåt på alla sidor. Om du uppgraderar till klass 4 får du dubbel plåt på angreppssidan, alltså sammanlagt 3 mm tjock plåt

Tjock isolering. För att få ett bra ljud och värmeisolering så har vi 63 mm isolering. Detta är tjockare än vad många andra har på marknaden

Säkerhetslås. En kolv låser uppåt och en kolv låser nedåt. Det är även fem kolvar som låser horisontellt

Assa lås. Det här låset används på natten och ska komplettera säkerhetslåset

Det som oftast ingår i grundpriset är mekanisk ringklocka, tittöga, vredsats och trycken.

Några saker att tänka på
  • Välj en dörr som passar ert företags fasad
  • Ta gärna en dörr som är stilren med tidlös design som håller i många år
  • Undersök om det finns något krav på brand – eller säkerhetsklass
  • Är det en dörr som ska sitta på en offentlig byggnad eller bostadshus?
  • Är ni intresserad av att koppla ihop dörren med något av våra system som tex larm, kameror eller passersystem?

Ring oss på 08-558 038 11 eller låt oss kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning

− 1 = 2

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy

Valfri design på din säkerhetsdörr

För att passa ditt företags profil och lokalerna där ni är verksamma kläs sedan den säkra dörren i passande kostym. Vi hjälper dig hitta en design med rätt dörrspeglar, lister, färger m m för att både göra jobbet och passa in.

Vi på SafeGuard tar hänsyn till varje dörrs yttre karaktär och detaljer och skapar en dörr som är mycket likt originalet trotts tidsepok eller design. Även K-märkta kyrkportar, boaseringar och avancerade ornamenteringar är välkomna och inte främmande för oss att jobba med. Kontakta oss gärna så kommer vi ut till er på en kostnadsfri rådgivning där vi går igenom vad ni har för behov och vilken säkerhetsklass ni behöver.

Visste du att…

Stål kan återvinnas 100% i ett oändligt antal gånger utan att kvaliteten försämras. Järnatomerna är eviga och genom att smälta om skrot kan man få fram nya stål med nya och ännu bättre egenskaper. Detta gör materialet till ett bra miljöval och gör skillnad för det globala klimatet med ett lågt klimatavtryck

Om oss

SafeGuard är ett mångsidigt företag inom säkerhetsbranschen som ebjuder er en skräddarsydd säkerhetslösning i hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster och produkter till alla sorters företag både stora och små. Med stort engagemang, personlig service och lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda  er en trygg säkerhetslösning.

Vanliga frågor

Vad kostar en säkerhetslösning?

> Det är svårt att ge ett direkt svar då alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Oavsett om det är mekanisk säkerhet som jalusier, galler, aluminium- samt glaspartier eller teknisk skydd som larm, kameror och passersystem så är alla våra säkerhetslösningar anpassade efter just ert behov och säkerhetskrav. Kontakta oss på SafeGuard så hjälper er gärna att välja en lösning som passar just er verksamhet.

Vad för säkerhetskrav har min verksamhet?

> Ditt försäkringsbolag har skrivit i ditt försäkringsbrev vilken larmklass och vilken skyddsklass som gäller för din verksamhet. Larmklass är baserat på hut larmet ska byggas och skyddsklass är baserat på hur det mekaniska skyddet ska vara eller hur den ska förbättras. Larmklass enligt larmklass 1,2,3 och skyddsklass enligt 1,2,3,4.

Vad ingår i mitt avtal hos er?

> Som standard ingår det alltid hårdvara, mjukvara, fri service samt materialgaranti under din avtalsperiod. Det ingår även fria väktaruttryckningar vid A-larm samt utryckning från Sveriges starkaste vaktbolag.

Vad händer när larmet går?

> Vid A-larm, så kallad skarpt larm så kommer väktare att skickas ut för ett yttre samt ett inre rondering. Larmcentralen kommer även att kontakta dig och kolla vad som har hänt och se vilka åtgärder som ska vidtas. Skulle det vara så att du inte skulle svara och en incident har inträffat så kommer väktare alltid ut för att eventuellt skyddstäcka eventuella skador och aktivera larmet igen.

Vi ska flytta. Hur gör vi då?

> Kontakta oss på SafeGuard via mail: info@safeguard.se eller via telefonnummer: 08-558 038 11. Vi tar gärna kontakt med den nya ägaren/ hyresgästen som ska ta över er lokal, så ge oss gärna deras kontaktuppgifter.

Safeguard Logo vit
Stensätravägen 13A
127 39 Skärholmen
Telefon: 08-558 038 11