Vill du veta vad en
säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

Säkerhetport som håller i längden

Säkerhetsport är ett viktigt val som ska förbättra säkerheten på er fastighet och hålla i många år framöver. Hos oss på Safeguard hittar du en säkerhetsport som klarar dom tuffaste kraven och era höga förväntningar som en port ska uppfylla.

Det är vår uppgift att hitta en säkerhetsport som fungerar för er så ni kan lägga er energi på verksamheten istället. Hos oss kan ni välja mellan dom flesta typer av portar som tex vikport, industriport eller slagport.

Kontakta oss på Safeguard om ni har några frågor eller vill boka tid med oss för en kostnadsfri rådgivning.

Visste du att?

Under 2017 anmäldes det 5444 inbrott på arbetsplatser, detta är en ökning med 56% från år 2013. Det visar statistik från Brottsförebyggande rådet. SFF Stöldskyddsföreningen säger att en stor del av stölder och skadegörelse kan undvikas och förebyggas med förebyggande arbete och tydliga rutiner.

Säkerhetsportar för alla tillfällen.

Garageportar, industriportar, områdesportar – alla måste vara enkla att öppna och stänga, och svåra att forcera för den oinbjudna. Alla fastigheter behöver pålitliga och fungerande portar. Vi på Safeguard har de flesta typer av portar i olika säkerhetsklasser och hjälper er gärna att hitta en som passar er. Portarna går självklart även att koppla ihop med våra andra säkerhetslösningar som bland annat larm, kameror och passersystem.

Hur porten är tänkt att användas och hur miljön ser ut där den ska sitta bidrar till att avgöra vilken typ som passar just er. Rätt port höjer säkerheten och kan dessutom förenkla och underlätta vardagen på arbetet. Vi på Safeguard hjälper dig med portlösningen som gör jobbet!

När det gäller portar så måste vi först och främst titta på vilken typ av port ni behöver. En bra port har många uppgifter att fylla. Den ska vara praktisk, användarvänlig, vara i rätt storlek och säkerhetsklass. Men den ska även underlätta och förbättra er vardag på jobbet.

Det finns olika portar som passar bra i olika miljöer. Är det en vikport, industriport eller kanske en slagport ni är ute efter. Fundera över vilken typ av port ni vill ha eller kontakta oss på Safeguard så hjälper vi er att hitta en bra lösning som passar just er. Vi har många olika lösningar att välja mellan och tar fram den port ni behöver.

Några saker att tänka på

 • Välj en dörr som passar ert företags fasad
 • Ta gärna en dörr som är stilren med tidlös design som håller i många år
 • Undersök om det finns något krav på brand – eller säkerhetsklass
 • Är det en dörr som ska sitta på en offentlig byggnad eller bostadshus?
 • Är ni intresserad av att koppla ihop dörren med något av våra system som tex larm, kameror eller passersystem?

Kostnadsfri rådgivning av företagslarm

Ring oss på 08-558 038 11 eller använd formuläret

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy  Vilka krav har du på er port?

  Vi på Safeguard hjälper er att välja ut en port efter just ert behov. Spara pengar genom att välja rätt port till rätt plats. Att ha ett bra arbetsflöde på jobbet är a och o för att det ska fungera. Med rätt port som underlättar och fyller sin funktion, där kan du spara massor av tid.

  En port från Safeguard är snabböppnad och underlättar det dagliga arbetet, men samtidigt är den av hög kvalitet och mycket säker. Den ska självklart klara tuffa miljöer och fungera bra i många år framöver.

  Kontakta gärna oss så kommer vi ut till er för en kostnadsfri rådgivning.

  Visste du att?

  Stål kan återvinnas 100% i ett oändligt antal gånger utan att kvaliteten försämras. Järnatomerna är eviga och genom att smälta om skrot kan man få fram nya stål med nya och ännu bättre egenskaper. Detta gör materialet till ett bra miljöval och gör skillnad för det globala klimatet med ett lågt klimatavtryck