Vill du veta vad en säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

RÄKNA UT PRIS HÄR!

0$

Tack, vi återkommer snarast med kostnadsförslag!

Vad har ni för typ av företag/verksamhet?


Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur många anställda har ni?

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Har ni en säkerhetslösning i dagsläget?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för slags säkerhetslösning?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Ligger er verksamhet inuti eller utanför ett centrum/en galleria?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor är eran lokal?
Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för typ av skydd är ni ute efter?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritetspolicy.

Summary

BeskrivningInformation

MOT EN SÄKRARE VERKSAMHET!

Vill du veta vad din säkerhetsport skulle kosta?

Säkerhetport som håller i längden

Säkerhetsport är ett viktigt val som ska förbättra säkerheten på er fastighet och hålla i många år framöver. Hos oss på SafeGuard hittar du en säkerhetsport som klarar dom tuffaste kraven och era höga förväntningar som en port ska uppfylla.

Det är vår uppgift att hitta en säkerhetsport som fungerar för er så ni kan lägga er energi på verksamheten istället. Hos oss kan ni välja mellan dom flesta typer av portar som tex vikport, industriport eller slagport.

Kontakta oss på SafeGuard om ni har några frågor eller vill boka tid med oss för en kostnadsfri rådgivning.

Visste du att?

Under 2017 anmäldes det 5444 inbrott på arbetsplatser, detta är en ökning med 56% från år 2013. Det visar statistik från Brottsförebyggande rådet. SFF Stöldskyddsföreningen säger att en stor del av stölder och skadegörelse kan undvikas och förebyggas med förebyggande arbete och tydliga rutiner.

Säkerhetsportar för alla tillfällen.

Garageportar, industriportar, områdesportar – alla måste vara enkla att öppna och stänga, och svåra att forcera för den oinbjudna. Alla fastigheter behöver pålitliga och fungerande portar. Vi på SafeGuard har de flesta typer av portar i olika säkerhetsklasser och hjälper er gärna att hitta en som passar er. Portarna går självklart även att koppla ihop med våra andra säkerhetslösningar som bland annat larm, kameror och passersystem.

Hur porten är tänkt att användas och hur miljön ser ut där den ska sitta bidrar till att avgöra vilken typ som passar just er. Rätt port höjer säkerheten och kan dessutom förenkla och underlätta vardagen på arbetet. Vi på SafeGuard hjälper dig med portlösningen som gör jobbet!

När det gäller portar så måste vi först och främst titta på vilken typ av port ni behöver. En bra port har många uppgifter att fylla. Den ska vara praktisk, användarvänlig, vara i rätt storlek och säkerhetsklass. Men den ska även underlätta och förbättra er vardag på jobbet.

Det finns olika portar som passar bra i olika miljöer. Är det en vikport, industriport eller kanske en slagport ni är ute efter. Fundera över vilken typ av port ni vill ha eller kontakta oss på SafeGuard så hjälper vi er att hitta en bra lösning som passar just er. Vi har många olika lösningar att välja mellan och tar fram den port ni behöver.

Några saker att tänka på
  • Välj en port som passar ert företags fasad
  • Ta gärna en port som är stilren med tidlös design som håller i många år
  • Undersök om det finns något krav på brand – eller säkerhetsklass
  • Är det en port som ska sitta på en offentlig byggnad eller bostadshus?
  • Är ni intresserad av att koppla ihop porten med något av våra system som tex larm, kameror eller passersystem?

Ring oss på 08-558 038 11 eller låt oss kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning

48 − = 47

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy

Vilka krav har du på er port?

Vi på SafeGuard hjälper er att välja ut en port efter just ert behov. Spara pengar genom att välja rätt port till rätt plats. Att ha ett bra arbetsflöde på jobbet är a och o för att det ska fungera. Med rätt port som underlättar och fyller sin funktion, där kan du spara massor av tid.

En port från SafeGuard är snabböppnad och underlättar det dagliga arbetet, men samtidigt är den av hög kvalitet och mycket säker. Den ska självklart klara tuffa miljöer och fungera bra i många år framöver.

Kontakta gärna oss så kommer vi ut till er för en kostnadsfri rådgivning.

Visste du att…

Aluminium är en metall som kan återvinnas till 100% utan att det förlorar någon av sina naturliga egenskaper. I Europa återvinner vi 95% av alla transportfordon, 85% av allt byggmaterial och 42% av alla dryckesburkar. Det återvunna aluminiumet benäms som sekundär aluminium men har kvar samma fysiska egenskaper som det primära aluminiumet.

Om oss

SafeGuard är ett mångsidigt företag inom säkerhetsbranschen som ebjuder er en skräddarsydd säkerhetslösning i hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster och produkter till alla sorters företag både stora och små. Med stort engagemang, personlig service och lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda  er en trygg säkerhetslösning.

Vanliga frågor

Vad kostar en säkerhetslösning?

> Det är svårt att ge ett direkt svar då alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Oavsett om det är mekanisk säkerhet som jalusier, galler, aluminium- samt glaspartier eller teknisk skydd som larm, kameror och passersystem så är alla våra säkerhetslösningar anpassade efter just ert behov och säkerhetskrav. Kontakta oss på SafeGuard så hjälper er gärna att välja en lösning som passar just er verksamhet.

Vad för säkerhetskrav har min verksamhet?

> Ditt försäkringsbolag har skrivit i ditt försäkringsbrev vilken larmklass och vilken skyddsklass som gäller för din verksamhet. Larmklass är baserat på hut larmet ska byggas och skyddsklass är baserat på hur det mekaniska skyddet ska vara eller hur den ska förbättras. Larmklass enligt larmklass 1,2,3 och skyddsklass enligt 1,2,3,4.

Vad ingår i mitt avtal hos er?

> Som standard ingår det alltid hårdvara, mjukvara, fri service samt materialgaranti under din avtalsperiod. Det ingår även fria väktaruttryckningar vid A-larm samt utryckning från Sveriges starkaste vaktbolag.

Vad händer när larmet går?

> Vid A-larm, så kallad skarpt larm så kommer väktare att skickas ut för ett yttre samt ett inre rondering. Larmcentralen kommer även att kontakta dig och kolla vad som har hänt och se vilka åtgärder som ska vidtas. Skulle det vara så att du inte skulle svara och en incident har inträffat så kommer väktare alltid ut för att eventuellt skyddstäcka eventuella skador och aktivera larmet igen.

Vi ska flytta. Hur gör vi då?

> Kontakta oss på SafeGuard via mail: info@safeguard.se eller via telefonnummer: 08-558 038 11. Vi tar gärna kontakt med den nya ägaren/ hyresgästen som ska ta över er lokal, så ge oss gärna deras kontaktuppgifter.

Safeguard Logo vit
Stensätravägen 13A
127 39 Skärholmen
Telefon: 08-558 038 11