Vill du veta vad en
säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

Skjut- och vikdörrar

Låt oss på Safeguard få hjälpa dig att släppa in naturen med våra skjut- och vikdörrar i aluminium och glas. Ta bort gränsen mellan ute och inne, släpp in ljuset och låt rummet bli ett med utemiljön.

Våra skjutdörrar och vikdörrar finns att få i allt från oisolerade lösningar för inomhusbruk till superisolerade varianter för utomhusbruk. Allt går att få helt mått anpassat för att passa just er företag. Vi kommer gärna ut till er och hjälper er att hitta den perfekta lösningen för just er.

Vi tillsammans gör en insats för miljön och samtidigt sparar pengar genom sänkt energiförbrukning och spara på uppvärmningskostnaderna.

Här uppe i norden är det extra viktigt med solljus under vinterhalvåret, skaffa ett stort aluminium- & glasparti till ert kontor idag! 

Vikdörrar i stilrent aluminium

Safeguard kan erbjuda er snygga och stilrena vikdörrar i aluminium som erbjuder er att öppna upp helt då vädret tillåter. Vikdörrar viks enkelt ihop och parkeras lätt och smidigt valfritt till höger eller vänster om öppningen. Dessa går att få i upp till sex sektioner och i en av dessa går det även att montera en dörr om du inte vill öppna hela sektionen. Dom har god ljudisolering och står emot väder och vind med ett inbrottsskydd i motståndsklass 2.

Vikdörrar går att få i två varianter, oisolerad och isolerad.

Oisolerade dörrar är ett perfekt val för att enkelt kunna ändra om planlösningen på exempel kontoret. Eller om du behöver lite extra värmeisolering inne så passa vikdörrar väldigt bra.

Högisolerade vikdörrar är för utomhusbruk och kan enkelt skjutas åt höger eller vänster. Dom är enkla att vika ihop och håller värmen inne och kylan ute. Det är en robust konstruktion som håller i många år framöver.

Varför ska man ha skjut- eller vikdörrar?

 • Modernt och stilrent
 • Maximalt ljusinsläpp
 • Energieffektivt
 • Minimalt underhåll många år framåt
 • Trevlig arbetsmiljö
 • Miljövänliga material
 • Aluminiumram i valfri färg
 • Tvåstegs tätad glasfasad
 • Specialanpassade lösningar

Skjutdörrar i stilrent aluminium

En skjutdörr från Safeguard i stilren design som passar alla typer av fasader och håller sig fin i många år framöver. Aluminium är ett starkt och lätt material som går att göra i väldigt smala profiler och montera med stora glaspartier för att få så mycket ljusinsläpp som möjligt.

Tillsammans väljer vi ut vilken säkerhetsklass ni behöver, vilken storlek, hur många öppningar och vilken isolering som önskas. Stora glaspartier förses gärna med lyftskjutfunktion för att minska vikten och friktionen vid öppnandet. Våra skjut- och vikdörrar går även att kombinera med exempel våra säkerhetslösningar som larm och kameror. Detta för att öka er säkerhet i företaget så att ni kan känna er trygga.

Kostnadsfri rådgivning av företagslarm

Ring oss på 08-558 038 11 eller använd formuläret

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy  Ett bättre miljöval

  Aluminium är ett väldigt säkert och stabilt material och vi på Safeguard arbetar med produkter som går att integrera med våra övriga säkerhetslösningar. Våra produkter används ofta i utsatta miljöer och hårt klimat så hög kvalitét är ett måste.

  Safeguard levererar starka och stabila konstruktioner som har ett minimalt underhållsbehov för att göra det så bekvämt och enkelt för kund som möjligt. Dessutom har aluminium en lång livslängd vilket minskar miljöbelastningen. Ungefär 75% av allt aluminium som producerats sedan 1880-talet är fortfarande i bruk.

  Visste du att?

  Aluminium är en metall som kan återvinnas till 100% utan att det förlorar någon av sina naturliga egenskaper. I Europa återvinner vi 95% av alla transportfordon, 85% av allt byggmaterial och 42% av alla dryckesburkar. Det återvunna aluminiumet benäms som sekundär aluminium men har kvar samma fysiska egenskaper som det primära aluminiumet.