Vill du veta vad en säkerhetsutrustning skulle kosta?

Fyll i vad du önskar här

RÄKNA UT PRIS HÄR!

0$

Tack, vi återkommer snarast med kostnadsförslag!

Vad har ni för typ av företag/verksamhet?


Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur många anställda har ni?

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Har ni en säkerhetslösning i dagsläget?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för slags säkerhetslösning?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Ligger er verksamhet inuti eller utanför ett centrum/en galleria?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor är eran lokal?
Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vad för typ av skydd är ni ute efter?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritetspolicy.

Summary

BeskrivningInformation

MOT EN SÄKRARE VERKSAMHET!

Vill du veta vad din skjut- eller vikdörr skulle kosta?

Skjut- och vikdörrar

Låt oss på SafeGuard få hjälpa dig att släppa in naturen med våra skjut- och vikdörrar i aluminium och glas. Ta bort gränsen mellan ute och inne, släpp in ljuset och låt rummet bli ett med utemiljön.

Våra skjutdörrar och vikdörrar finns att få i allt från oisolerade lösningar för inomhusbruk till superisolerade varianter för utomhusbruk. Allt går att få helt mått anpassat för att passa just er företag. Vi kommer gärna ut till er och hjälper er att hitta den perfekta lösningen för just er.

Vi tillsammans gör en insats för miljön och samtidigt sparar pengar genom sänkt energiförbrukning och spara på uppvärmningskostnaderna.

Här uppe i norden är det extra viktigt med solljus under vinterhalvåret, skaffa ett stort aluminium- & glasparti till ert kontor idag! 

Vikdörrar i stilrent aluminium

SafeGuard kan erbjuda er snygga och stilrena vikdörrar i aluminium som erbjuder er att öppna upp helt då vädret tillåter. Vikdörrar viks enkelt ihop och parkeras lätt och smidigt valfritt till höger eller vänster om öppningen. Dessa går att få i upp till sex sektioner och i en av dessa går det även att montera en dörr om du inte vill öppna hela sektionen. Dom har god ljudisolering och står emot väder och vind med ett inbrottsskydd i motståndsklass 2.

Vikdörrar går att få i två varianter, oisolerad och isolerad.

Oisolerade dörrar är ett perfekt val för att enkelt kunna ändra om planlösningen på exempel kontoret. Eller om du behöver lite extra värmeisolering inne så passa vikdörrar väldigt bra.

Högisolerade vikdörrar är för utomhusbruk och kan enkelt skjutas åt höger eller vänster. Dom är enkla att vika ihop och håller värmen inne och kylan ute. Det är en robust konstruktion som håller i många år framöver.

   Varför ska man ha skjut- eller vikdörrar?
  • Modernt och stilrent
  • Maximalt ljusinsläpp
  • Energieffektivt
  • Minimalt underhåll många år framåt
  • Trevlig arbetsmiljö
  • Miljövänliga material
  • Aluminiumram i valfri färg
  • Tvåstegs tätad glasfasad
  • Specialanpassade lösningar

Skjutdörrar i stilrent aluminium

En skjutdörr från SafeGuard i stilren design som passar alla typer av fasader och håller sig fin i många år framöver. Aluminium är ett starkt och lätt material som går att göra i väldigt smala profiler och montera med stora glaspartier för att få så mycket ljusinsläpp som möjligt.

Tillsammans väljer vi ut vilken säkerhetsklass ni behöver, vilken storlek, hur många öppningar och vilken isolering som önskas. Stora glaspartier förses gärna med lyftskjutfunktion för att minska vikten och friktionen vid öppnandet. Våra skjut- och vikdörrar går även att kombinera med exempel våra säkerhetslösningar som larm och kameror. Detta för att öka er säkerhet i företaget så att ni kan känna er trygga.

Ring oss på 08-558 038 11 eller låt oss kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning

− 4 = 2

Genom att klicka på knappen accepterar du vår Integritetspolicy

Ett bättre miljöval

Aluminium är ett väldigt säkert och stabilt material och vi på SafeGuard arbetar med produkter som går att integrera med våra övriga säkerhetslösningar. Våra produkter används ofta i utsatta miljöer och hårt klimat så hög kvalitét är ett måste.

SafeGuard levererar starka och stabila konstruktioner som har ett minimalt underhållsbehov för att göra det så bekvämt och enkelt för kund som möjligt. Dessutom har aluminium en lång livslängd vilket minskar miljöbelastningen. Ungefär 75% av allt aluminium som producerats sedan 1880-talet är fortfarande i bruk.

Visste du att…

Aluminium är en metall som kan återvinnas till 100% utan att det förlorar någon av sina naturliga egenskaper. I Europa återvinner vi 95% av alla transportfordon, 85% av allt byggmaterial och 42% av alla dryckesburkar. Det återvunna aluminiumet benäms som sekundär aluminium men har kvar samma fysiska egenskaper som det primära aluminiumet.

Om oss

SafeGuard är ett mångsidigt företag inom säkerhetsbranschen som ebjuder er en skräddarsydd säkerhetslösning i hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster och produkter till alla sorters företag både stora och små. Med stort engagemang, personlig service och lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda  er en trygg säkerhetslösning.

Vanliga frågor

Vad kostar en säkerhetslösning?

> Det är svårt att ge ett direkt svar då alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Oavsett om det är mekanisk säkerhet som jalusier, galler, aluminium- samt glaspartier eller teknisk skydd som larm, kameror och passersystem så är alla våra säkerhetslösningar anpassade efter just ert behov och säkerhetskrav. Kontakta oss på SafeGuard så hjälper er gärna att välja en lösning som passar just er verksamhet.

Vad för säkerhetskrav har min verksamhet?

> Ditt försäkringsbolag har skrivit i ditt försäkringsbrev vilken larmklass och vilken skyddsklass som gäller för din verksamhet. Larmklass är baserat på hut larmet ska byggas och skyddsklass är baserat på hur det mekaniska skyddet ska vara eller hur den ska förbättras. Larmklass enligt larmklass 1,2,3 och skyddsklass enligt 1,2,3,4.

Vad ingår i mitt avtal hos er?

> Som standard ingår det alltid hårdvara, mjukvara, fri service samt materialgaranti under din avtalsperiod. Det ingår även fria väktaruttryckningar vid A-larm samt utryckning från Sveriges starkaste vaktbolag.

Vad händer när larmet går?

> Vid A-larm, så kallad skarpt larm så kommer väktare att skickas ut för ett yttre samt ett inre rondering. Larmcentralen kommer även att kontakta dig och kolla vad som har hänt och se vilka åtgärder som ska vidtas. Skulle det vara så att du inte skulle svara och en incident har inträffat så kommer väktare alltid ut för att eventuellt skyddstäcka eventuella skador och aktivera larmet igen.

Vi ska flytta. Hur gör vi då?

> Kontakta oss på SafeGuard via mail: info@safeguard.se eller via telefonnummer: 08-558 038 11. Vi tar gärna kontakt med den nya ägaren/ hyresgästen som ska ta över er lokal, så ge oss gärna deras kontaktuppgifter.

Safeguard Logo vit
Stensätravägen 13A
127 39 Skärholmen
Telefon: 08-558 038 11