Många företagare har affärsrelaterade bekymmer som kassaflöde, tidshantering, ekonomi, räkningar, säkerhet och anställdas tillförlitlighet.

Tyvärr så kostar alla dessa tankar i vardagen både en massa tid men även pengar.

Tänk dig att du lägger ca 1 timme av din tid varje dag med att t.ex. fundera över om personalen är på plats, rullar allt på som det ska i butiken, har de låst dörren efter sig då de gick hem, har städerskan varit här, vem har saboterat i lokalen, är det någon som gjort inbrott under natten?

Detta är bara några frågor som oftast en egenföretagare tänker på dagligen.

På ett år blir det 365 timmar, det är över två månaders arbetsdagar som du kunde ha gjort något roligare av.

Om du är orolig över din verksamhet, finns det smarta säkerhetslösningar för att underlätta din vardag och minska din oro.

Att vara bekymrad över saker i företaget är vanligt

”Företagare har väldigt många bollar i luften och tar på sig så många olika ansvarsområden”, säger Sara Krutzén, Safeguards marknadsansvarig.

”Du har fakturor att betala, anställda att hantera, och kunder att betjäna, men bara ett fåtal timmar per dag där du ska hinna med allt detta. Då är det lätt att oro och bekymmer dyker upp. De goda nyheterna är att de flesta företagare vet om detta, de har fått upp ögonen och vet att de kan få hjälp med säkerheten i företaget.”

 

Tyvärr så stannar ju inte den här oron bara på jobbet

De flesta företagare tar ju även med bekymren hem efter jobbet vare sig de vill eller inte.

Ofta kanske man även tänker mer på jobbet hemma än vad man gör när man verkligen är på jobbet. Vi på Safeguard hjälper dig att ta fram en trygg och säker lösning så att du kan lägga din tid på roligare saker istället, som familj eller vänner.

En bra lösning för att kunna lämna sina bekymmer och oro på jobbet, kan vara ett säkerhetssystem med en app, där du enkelt kan följa allt som händer på jobbet via en app direkt i telefonen. Bra va?

Skaffa företagslarm hos Safeguard

Men hur kan vi minimera stressen i vardagen?

Det är en stor frihet och en rolig utmaning att driva ett eget företag, även fast det kräver ett stort ansvar. Men jag tror att de flesta håller med om att de inte skulle byta egna företagandet mot ett 8-17 jobb.

Då är det ju perfekt att tekniken går framåt och att det finns lösningar som kan stärka tryggheten i företaget och göra vardagen lite lättare.

”Vi ser fler och fler företagare som söker sig till oss för att få hjälp med en säkerhetslösning för att minska kostnaderna, spara tid, pengar och kunna ha kontroll på vad som händer i företaget” säger Valter Rönning, säkerhetsrådgivare på Safeguard.

Vi kan erbjuda er många typer av lösningar som även går att kombinera med varandra. Vad sägs om en kameraövervakning och ett företagslarm som du smidigt kan följa och styra via en app? Kanske ditt företag även vill kombinera detta med ett passersystem så du enkelt kan ha koll på vilka som kommer och går? 

Eller varför inte en inbrottssäker jalusi som monteras framför era dörrar och fönster så att inte tjuvarna kan komma in eller krossar fönsterna?

Det finns även flera andra lösningar som vi kan erbjuda er för en optimal säkerhet i företaget. Kontakta gärna oss så kommer vi ut till er för en kostnadsfri rådgivning där vi tillsammans går igenom just era behov och säkerhetskrav.

Kontakta oss här.