Larm företag må vara småknackig svenska, men vad gör det? Vi är inte språkpoliser utan polis-poliser. Nästan. Vi hjälper dig nämligen med att installera toppmoderna säkerhetssystem som skyddar dig mot inbrottstjuvar. Och bäst av allt: till skillnad från våra konkurrenter (ni vet vilka ni är) säkerställer vi alltid att din försäkring täcks av den säkerhetsplan du väljer. Det finns fyra alternativ att välja bland. 

Vilka larm finns det?

Det första är företagslarm gjorda för butiker, salonger och varuhus. Här inkluderas dimgeneratorer, jalusier (stålstängsel) och kameraövervakning. Kika på denna länk om det låter relevant för dig. 

Sedan kommer RWC-larm. Dem känner du redan till. Det är den röda larmknappen som finns på många offentliga toaletter. Våra RWC-larm går att koppla till mobilen så du kan ta emot, acceptera och skicka larm vart du än befinner dig – för maximal säkerhet. Det är en nödvändighet i handikapptoaletter, vänterum och vårdinrättningar. Läs vidare här.

Dina anställda jobbar kanske natt, ensamma eller i utsatt miljö? I så fall är personlarm svaret. Det är en liten enhet med en knapp och högtalare. När användaren klickar på knappen skickas ett larm till larmcentralen och ett röstsamtal startas. Personlarmet är även utrustat med en timerfunktion som gör att enheten efter en förutbestämd tid automatiskt larmar själv. Detta ifall användaren inte är kapabel att larma för att hen till exempel har svimmat. Här kommer sedvanligt en länk.

Larmväskor är ett måste för byggställningar, kraftverk och andra utomhusprojekt. Fast de fungerar lika bra inomhus. En larmväska är en hård plastväska med handtag som innehåller alla larmkomponenter du behöver, alltså själva sensorerna. De går snabbt att montera upp och ner. Se bild och få mer info här.

Larm företag – sammanfattning. 

  • Det finns fyra typer av larm.
  • Alla täcks inte av din försäkring.
  • Sökordsoptimering är viktigt.